vasilmihov Публикувано Февруари 21, 2008 Report Share Публикувано Февруари 21, 2008 Здравейте, имам два въпроса(проблема). 1.Oт PC към ТВ Дали има някъде подробно обяснение как да свържем ТВ-то към компютъра?Преди го бях свързал и всичко си вървеше , ама ми изгоря видеокатрата и сега съм с друга (пак е NVIDIA но с друг изход не е S-video а е обикновен).Уж правя същите настройки както преди но не се получава.Сега имам и цифрова тв на телевизора , дали тя не бърка някъде нещата?Цифровата е на AV-1 , сигнала от компютъра би трябвало да излезе на AV-2 според мен (защото като вкл. фотоапарат към ТВ-то сигнала излиза на AV-2) 2.От ТВ с цифрова тв към PC От декодера успях да закарам само видео сигнала до ТВ тунера на компютъра.Звука уж няма как да се обърка с два чинча е ама неще да тръгва през тунера.Къде може да е проблема? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Март 10, 2008 Report Share Публикувано Март 10, 2008 Привет, можеш да погледнеш тази тема - http://softvisia.com/forums/index.php?showtopic=5440 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост