mr_ronaldo Публикувано Февруари 21, 2008 Report Share Публикувано Февруари 21, 2008 Кажете как мога да влюча CD Speed или Wol hack за CS Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Refuse Публикувано Февруари 21, 2008 Report Share Публикувано Февруари 21, 2008 Предлагам темата да бъде заключена възможно най-бързо Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 21, 2008 Report Share Публикувано Февруари 21, 2008 На практика темата не е против правилата и не чак толкова неетична, че да оправдава затваряне. И все пак лично аз не бих помогнал за такова нещо. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mr_ronaldo Публикувано Февруари 21, 2008 Author Report Share Публикувано Февруари 21, 2008 кажете де хора моля :peace: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
blood Публикувано Февруари 21, 2008 Report Share Публикувано Февруари 21, 2008 На практика темата не е против правилата и не чак толкова неетична, че да оправдава затваряне. И все пак лично аз не бих помогнал за такова нещо.Кое не е против правилата? 3. Забранява се публикуването на всякаква нелегална информация (кракове, пачове, генератори, пароли, серийни номера, музика, филми, книги и други) както и информация за извършване на негелани действия (открадване на пароли, проникване в чужди компютри, нелегално наблюдение и други подобни), искането на подобна информация или подпомагането за намирането й чрез форума (чрез лични съобщения), както и препращането към сайтове с такава информация. Смятам, че всеки един човек е достатъчно интелигентен, за да знае как можем най-добре да общуваме и да поддържаме едно чисто и спокойно място.Да влезе в сървър с играчи и той да ги вижда през стените, тоест да мами 20 играча? Аз лично смятам, че това е правопропорционално на темите, в които се иска информация как да вземем нечия парола или да измамим някой. То всъщност търси и начин да мами. Все пак по цяла вечер се занимавам да банвам такива като този момък от Хедоф сървърите, няма как да не съм краен хейтър на такива молби.Поздрави. Е.. хубаво, щом пък Night Raven казва, ще помогнем на момчето да си вдигне самочувствието.Приятелю, свали това. Разархивирай го в някоя папка. Стартирай cdhack.exe, после стартирай играта и се кънектни към някой сървър. Ако той няма HL Guard, няма да те изхвърли след като натиснеш някое от иначе забранените бутони, del, insert, F9 & etc.. Хака се пуска с "insert", а с копчето "del" се задава дали да стреляш в краката, главата или тялото, зависимост от командата, която въведеш. За speed hack или изобщо като разнообразие от хакове виж: www.cs-hacked.com Сваляй на воля, играчо!Мога да ти обясня принципа на всеки един хак, кой как стреля и как се настройва. Благодарение на това се отървавам от такива като теб. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 21, 2008 Report Share Публикувано Февруари 21, 2008 Използването на такъв хак е равносилно на използване на trainer или cheat и не отговаря на никое от описаните в правилата действия. Не е много правилно, но не е прекалено неетичнo и няма разрушителен характер - не наврежда на никого.Не съм казвал, че трябва да се помага, а казах, че аз не бих помогнал. Ти твърдиш, че мразиш такива, но помагаш в случая и на практика насърчаваш това, което ненавиждаш. Наистина интересен подход имаш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mr_ronaldo Публикувано Февруари 21, 2008 Author Report Share Публикувано Февруари 21, 2008 парво пускам хака после влизам в CS пускам сарвара натискам Delete и ми се появява нешо да пища а ако натисна F9 ме изхварля от играта това на всички сарвари какво да правя Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
blood Публикувано Февруари 21, 2008 Report Share Публикувано Февруари 21, 2008 парво пускам хака после влизам в CS пускам сарвара натискам Delete и ми се появява нешо да пища а ако натисна F9 ме изхварля от играта това на всички сарвари какво да правяХака се пуска с "delete", а не видя ли кво съм написал зa HL GUARD-а. Не можеш да четеш ли? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Февруари 21, 2008 Report Share Публикувано Февруари 21, 2008 Играех тази игра мнооого преди да се пуснат хакове, пачове и друга подобна бълвоч / ей, админите, веднага данамерите една иконка за повръщане /. И беше велико ! И продължавам да имам рефлекси Ако имах възможност направо ще ви скъсам от бой END OF Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mr_ronaldo Публикувано Февруари 21, 2008 Author Report Share Публикувано Февруари 21, 2008 хака, се пуска докато cs зарежда или като е заредил, защото като зареди и когато натисна delete ми излиза едно нещо да пиша и хака не се влючва Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Refuse Публикувано Февруари 21, 2008 Report Share Публикувано Февруари 21, 2008 Използването на такъв хак е равносилно на използване на trainer или cheat и не отговаря на никое от описаните в правилата действия. Не е много правилно, но не е прекалено неетичнo и няма разрушителен характер - не наврежда на никого.Не съм казвал, че трябва да се помага, а казах, че аз не бих помогнал. Ти твърдиш, че мразиш такива, но помагаш в случая и на практика насърчаваш това, което ненавиждаш. Наистина интересен подход имаш.Човече личи си, че не се занимаваш със тая работа, как да няма "нарушителен характер" като във цял свят банват за използването на такива помощни програми...Примерно да кажем, че някой иска обяснение как да хакне форума ти, нещо от сорта... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mr_ronaldo Публикувано Февруари 21, 2008 Author Report Share Публикувано Февруари 21, 2008 Крадец на рози хака, се пуска докато cs зарежда или като е заредил, защото като зареди и когато натисна delete ми излиза едно нещо да пиша и хака не се влючва кажи Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 21, 2008 Report Share Публикувано Февруари 21, 2008 Човече личи си, че не се занимаваш със тая работа, как да няма "нарушителен характер" като във цял свят банват за използването на такива помощни програми...Примерно да кажем, че някой иска обяснение как да хакне форума ти, нещо от сорта...1. Може да се каже, че и ти не се занимаваш с "тая работа", защото по други форуми спорене с член на екипа/модератор не е прието и често е наказуемо. 2. Аз употребих думата "разрушителен", не "нарушителен". Използването на хак в CS не нарушава личната и неприкосновена собственост на някого, не цели възпрепятстване на работата на друг компютър, не е противозаконно. В момента въпросът изцяло на етична основа - доколко е редно това да се прави. Лично аз не одборявам тези действия, но не намирам това за достатъчно основание темата да се затваря и/или трие. Същото важи и за trainer-ите за игри или чийтовете.3. Хакването на форум е съвсем различно нещо. Това включва разрушителна дейност и компрометиране/извличане на лична информация за лични или комерсиални цели. Това е и наказуемо от правна гледна точка. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Johnnie_Walker Публикувано Февруари 22, 2008 Report Share Публикувано Февруари 22, 2008 Аз и да знаех никога нямаше да обясня на някой ламер как да ползва хакове, защото като някой ми игре с хак и наглее ми иде да му извия врата, ако ми падне Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Refuse Публикувано Февруари 22, 2008 Report Share Публикувано Февруари 22, 2008 1. Може да се каже, че и ти не се занимаваш с "тая работа", защото по други форуми спорене с член на екипа/модератор не е прието и често е наказуемо. 2. Аз употребих думата "разрушителен", не "нарушителен". Използването на хак в CS не нарушава личната и неприкосновена собственост на някого, не цели възпрепятстване на работата на друг компютър, не е противозаконно. В момента въпросът изцяло на етична основа - доколко е редно това да се прави. Лично аз не одборявам тези действия, но не намирам това за достатъчно основание темата да се затваря и/или трие. Същото важи и за trainer-ите за игри или чийтовете.3. Хакването на форум е съвсем различно нещо. Това включва разрушителна дейност и компрометиране/извличане на лична информация за лични или комерсиални цели. Това е и наказуемо от правна гледна точка.Защо да не мога да споря със модератор/админ? Споря защото просто съм на друго мнение, това е..А играта със хак не е нарушаване на удоволствието на останалите играчи? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост