dimd Публикувано Февруари 21, 2008 Report Share Публикувано Февруари 21, 2008 На мен лично ми даде годишен лиценз за Webroot Spy Sweeper 5.5.7 (build 124) от Техният сайт.Каква е точно тази промоция,незнам,но е факт !Как бихте коментирали това,Вие ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Cheers Публикувано Февруари 21, 2008 Report Share Публикувано Февруари 21, 2008 Kaкво не е включено в тази промоция на Webroot Spy Sweeper 5.5.7 (build 124):1. Webroot's world-class support2. Access to future Spy Sweeper product releases3. Protection from virusesС други думи този Webroot Spy Sweeper 5.5.7 (build 124) има безплатен едногодишен лиценз само за тази версия, без възможност за обновяване към по-нова, няма тази поддръжка, която имат притежателите на платен лиценз и няма опция за защита от вируси. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 21, 2008 Report Share Публикувано Февруари 21, 2008 Мен това не ме вълнува ни най-малко. Тази програма не бих си я инсталирал и пари да ми дават. При наличието на доста други по-добри, по-леки, по-малко нахални и безплатни програми, използването на Spy Sweeper си е мазохизъм. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Февруари 21, 2008 Report Share Публикувано Февруари 21, 2008 Ще се присъединя към мнението на Night_Raven относно наистина спорните качества на тази антишпионска програма.Едно време преди повече от 2 години, програмата имаше наистина хубава евристика и разпознаваше, а и отстраняваше много вредители.Но от една година насам програмата лежи на стари лаври и върви стремително надолу (нека да ги оставим старите тестове от разни сайтове, които я поставят на първо място). Има къде, къде по-леки, че и безплатни програми, които откриват повече неща и работят по-бързо.Иначе идеята за безплатният им лиценз е много добра реклама. Виж ако някога предложат предложат безплатен лиценз на XoftSpy SE, тогава определено ще си струва да се ползва.... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост