Jump to content

Лиценз за 1 година на Spy Sweeper

Препоръчан пост

На мен лично ми даде годишен лиценз за Webroot Spy Sweeper 5.5.7 (build 124) от Техният сайт.

Каква е точно тази промоция,незнам,но е факт !

Как бихте коментирали това,Вие ?

Сподели другаде

Kaкво не е включено в тази промоция на Webroot Spy Sweeper 5.5.7 (build 124):

1. Webroot's world-class support

2. Access to future Spy Sweeper product releases

3. Protection from viruses

С други думи този Webroot Spy Sweeper 5.5.7 (build 124) има безплатен едногодишен лиценз само за тази версия, без възможност за обновяване към по-нова, няма тази поддръжка, която имат притежателите на платен лиценз и няма опция за защита от вируси.

Сподели другаде

Мен това не ме вълнува ни най-малко. Тази програма не бих си я инсталирал и пари да ми дават. При наличието на доста други по-добри, по-леки, по-малко нахални и безплатни програми, използването на Spy Sweeper си е мазохизъм.
Сподели другаде

Ще се присъединя към мнението на Night_Raven относно наистина спорните качества на тази антишпионска програма.

Едно време преди повече от 2 години, програмата имаше наистина хубава евристика и разпознаваше, а и отстраняваше много вредители.

Но от една година насам програмата лежи на стари лаври и върви стремително надолу (нека да ги оставим старите тестове от разни сайтове, които я поставят на първо място). Има къде, къде по-леки, че и безплатни програми, които откриват повече неща и работят по-бързо.

Иначе идеята за безплатният им лиценз е много добра реклама. Виж ако някога предложат предложат безплатен лиценз на XoftSpy SE, тогава определено ще си струва да се ползва....

Сподели другаде