coolboy Публикувано Февруари 20, 2008 Report Share Публикувано Февруари 20, 2008 Не мога да го променя на Реално Време. http://store.picbg.net/thumb/7F/43/7feae33167e87f43.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 20, 2008 Report Share Публикувано Февруари 20, 2008 Целта на занятието е? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coolboy Публикувано Февруари 20, 2008 Author Report Share Публикувано Февруари 20, 2008 Целта на занятието е?Ако питаш за, какво е този процес той е за сървъра на CS Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 20, 2008 Report Share Публикувано Февруари 20, 2008 Това ми е ясно. Не ми е ясно защо ти е да променяш приоритета му на толкова висок. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coolboy Публикувано Февруари 20, 2008 Author Report Share Публикувано Февруари 20, 2008 Това ми е ясно. Не ми е ясно защо ти е да променяш приоритета му на толкова висок.Защото, когато е най-висок в сървъра има по-малко лаг. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 20, 2008 Report Share Публикувано Февруари 20, 2008 Никога не съм създавал dedicated сървър за игра, но предполагам, че е добре такъв да се прави на самостоятелна машина, предвидена само за това, а не на компютър, който се използва постоянно. Предполагам Vista не ти позволява да промениш приоритета на толкова висок, защото това би дестабилизирало цялата система. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coolboy Публикувано Февруари 20, 2008 Author Report Share Публикувано Февруари 20, 2008 Никога не съм създавал dedicated сървър за игра, но предполагам, че е добре такъв да се прави на самостоятелна машина, предвидена само за това, а не на компютър, който се използва постоянно. Предполагам Vista не ти позволява да промениш приоритета на толкова висок, защото това би дестабилизирало цялата система.Аха ок. На лаптопа ми под Windows XP сървъра побираше 18 души сам си прави извод. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 20, 2008 Report Share Публикувано Февруари 20, 2008 Дори и доста мощен да е компютърът, е добре да е на самостоятелна машина, която не е нужно да е кой знае колко мощна. Проблемът не е в хардуера, а в софтуера. При постоянно човъркане все нещо може да се обърка. А и програми и драйвери има различни, някоя ще сгафи нещо и полза от високия приоритет няма да има. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Февруари 20, 2008 Report Share Публикувано Февруари 20, 2008 Програмата най-вероятно премахва лимитирането на интернет връзката и по-точно онези 20%, които Windows си запазва като резерва. Вече доколко е полезна тази опция незнам. Има я като вариант и в OrbitDownloader-a. Резултата най-вероятно ще бъде следния: Докато си теглиш любимото 4-гига openSUSE, отварянето на интернет сайтове чрез любимият ти браузър ще бъде затруднено. Иначе е тествано и работи! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coolboy Публикувано Февруари 21, 2008 Author Report Share Публикувано Февруари 21, 2008 Програмата най-вероятно премахва лимитирането на интернет връзката и по-точно онези 20%, които Windows си запазва като резерва. Вече доколко е полезна тази опция незнам. Има я като вариант и в OrbitDownloader-a. Резултата най-вероятно ще бъде следния: Докато си теглиш любимото 4-гига openSUSE, отварянето на интернет сайтове чрез любимият ти браузър ще бъде затруднено. Иначе е тествано и работи! Еми... карай ще си стои на Висок приоритет, въпреки, че има малко повече лаг. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост