Jump to content

Препоръчан пост

Здравейте. Картата ми за фотоапарата прави проблем - копчето, което служи за заключване // lock // се е счупило и сега картата ми не може да работи във фотоапарата, защото казва, че е защитена. А иначе като я сложа в лаптопа ми без проблеми се отваря всичко. Имате ли идея как да оправя проблема без да закупувам нова карта? Мерси предварително ;)
Сподели другаде

Опитай да лепиш едно парче тиксо (малко) точно на мястото където е бил щифта за заключване. Ако не може да опиташ с нещо друго. Подобно на аудио касетите едно време когато им чупеха предпазителите за запис и после като се наложеше да се записва се пъхаше топче хартия.
Сподели другаде

Опитай да лепиш едно парче тиксо (малко) точно на мястото където е бил щифта за заключване. Ако не може да опиташ с нещо друго. Подобно на аудио касетите едно време когато им чупеха предпазителите за запис и после като се наложеше да се записва се пъхаше топче хартия.

Мерси, аз се оправих. Взех едно чопче от една друга карта, която не ползвам и го сложих на тази, която е повредена. Сега работи... :) Ама ще се наложи да си взема карта в близкото бъдеще :)

Сподели другаде