Dark`Elf Публикувано Февруари 19, 2008 Report Share Публикувано Февруари 19, 2008 Здравейте. Картата ми за фотоапарата прави проблем - копчето, което служи за заключване // lock // се е счупило и сега картата ми не може да работи във фотоапарата, защото казва, че е защитена. А иначе като я сложа в лаптопа ми без проблеми се отваря всичко. Имате ли идея как да оправя проблема без да закупувам нова карта? Мерси предварително Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Castigado Pantockrator Публикувано Февруари 19, 2008 Report Share Публикувано Февруари 19, 2008 Опитай да лепиш едно парче тиксо (малко) точно на мястото където е бил щифта за заключване. Ако не може да опиташ с нещо друго. Подобно на аудио касетите едно време когато им чупеха предпазителите за запис и после като се наложеше да се записва се пъхаше топче хартия. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Dark`Elf Публикувано Февруари 19, 2008 Author Report Share Публикувано Февруари 19, 2008 Опитай да лепиш едно парче тиксо (малко) точно на мястото където е бил щифта за заключване. Ако не може да опиташ с нещо друго. Подобно на аудио касетите едно време когато им чупеха предпазителите за запис и после като се наложеше да се записва се пъхаше топче хартия.Мерси, аз се оправих. Взех едно чопче от една друга карта, която не ползвам и го сложих на тази, която е повредена. Сега работи... Ама ще се наложи да си взема карта в близкото бъдеще Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост