Jump to content

Стартиране на програми в ограничен акаунт

МакЛамер

Препоръчан пост

Здравейте! Когато нормално използвам компютъра си съм свикнал да използвам ограничения акаунт на XP SP2.Имам обаче някои много полезни програми за мен като например модула на Advanced Windows Care-Memory Cleaner И Fox ONE за управление на дъното които не искат да се стартират отначало - дават ми грешка че не могат да се заредят при включване.Понеже компютъра не стои постоянно включен и е много досадно всеки път като стартирам да пиша Run As за да тръгнат.Като потърсих на няколко места видях че имало начин програмите да стартират с пълни права като при инсталацията е трябвало да задържа Shift+десен буто и така да ги инсталирам обаче аз това го разбрах после.

Затова искам да питам имам ли други варианти освен този за да накарам програмите да стартират с пълни права щото не искам пак да ги преинсталирам.

Сподели другаде

Десен клик върху програмата или препратката -> Run as... -> избери The following user, избери си администраторски акаунт, напиши паролата и кликни OK. Само да обърна внимание, че акаунт без парола не може да се използва, поне аз не успях да използвам такъв.
Сподели другаде

Това е ясно - аз до сега ги стартирам по този начин.Имам в предвид дали е възможно при зареждането на Windows няколко програми да се самозареждат с пълни права в ограничения акаунт без да се налага да задавам за всяка администраторска парола че ми писна всеки ден ръчно да ги стартирам?
Сподели другаде

Опита ли варианта от административният акаунт да дадеш права на ограничения само за тези програми, които искаш да работят там?

Точно нещо подобно би ми свършило работа обаче не знам как да го направя.Досега рових в търсачки и нищо не можах да открия.Как става това?

Сподели другаде