МакЛамер Публикувано Февруари 19, 2008 Report Share Публикувано Февруари 19, 2008 Здравейте! Когато нормално използвам компютъра си съм свикнал да използвам ограничения акаунт на XP SP2.Имам обаче някои много полезни програми за мен като например модула на Advanced Windows Care-Memory Cleaner И Fox ONE за управление на дъното които не искат да се стартират отначало - дават ми грешка че не могат да се заредят при включване.Понеже компютъра не стои постоянно включен и е много досадно всеки път като стартирам да пиша Run As за да тръгнат.Като потърсих на няколко места видях че имало начин програмите да стартират с пълни права като при инсталацията е трябвало да задържа Shift+десен буто и така да ги инсталирам обаче аз това го разбрах после. Затова искам да питам имам ли други варианти освен този за да накарам програмите да стартират с пълни права щото не искам пак да ги преинсталирам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 19, 2008 Report Share Публикувано Февруари 19, 2008 Десен клик върху програмата или препратката -> Run as... -> избери The following user, избери си администраторски акаунт, напиши паролата и кликни OK. Само да обърна внимание, че акаунт без парола не може да се използва, поне аз не успях да използвам такъв. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
МакЛамер Публикувано Февруари 19, 2008 Author Report Share Публикувано Февруари 19, 2008 Това е ясно - аз до сега ги стартирам по този начин.Имам в предвид дали е възможно при зареждането на Windows няколко програми да се самозареждат с пълни права в ограничения акаунт без да се налага да задавам за всяка администраторска парола че ми писна всеки ден ръчно да ги стартирам? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Февруари 19, 2008 Report Share Публикувано Февруари 19, 2008 Опита ли варианта от административният акаунт да дадеш права на ограничения само за тези програми, които искаш да работят там? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
МакЛамер Публикувано Февруари 19, 2008 Author Report Share Публикувано Февруари 19, 2008 Опита ли варианта от административният акаунт да дадеш права на ограничения само за тези програми, които искаш да работят там? Точно нещо подобно би ми свършило работа обаче не знам как да го направя.Досега рових в търсачки и нищо не можах да открия.Как става това? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост