Night_Raven Публикувано Ноември 16, 2010 Report Share Публикувано Ноември 16, 2010 Пример за такъв файл? LockHunter пробвал ли си? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ned_31 Публикувано Октомври 6, 2016 Report Share Публикувано Октомври 6, 2016 Програмата е супер Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Уди Кълвача Публикувано Октомври 6, 2016 Report Share Публикувано Октомври 6, 2016 Това са глупости, от на баба ми времето! В Unlocker няма нищо иновативно, остарял е като XP и не си върши работата. Спомням си много добре, че не работи, защото съм го тествал за хакване на игри. В пиратски сайт имаше указание да се използва IObit Unlocker за целта! Стартираш играта. Тя започва в пробен период, но не я затваряш, a минимизираш за да продължава процеса си. Задаваш да се виждат скрити файлове, влизаш в папка и намираш скрит EXE файл на играта, който е наличен само докато се играе. Ако спреш играта, файла се изтрива. Та докато е в употреба и процес, кликаш върху него и задаваш Unlock and Copy. Запазваш си файла някъде и заменяш с него оригиналното приложение на играта, при което става пълна версия. Тия магии не са за Unlocker, пробвал съм го и не владее занаята. Не знам защо повдигате толкова остаряла тема на фона на дезориентацията, която кипи наоколо. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 7, 2016 Report Share Публикувано Октомври 7, 2016 Виждам че, отново не си си пил хапчетата. За каква дезориентация говориш? Никой не твърди никъде, че Unlocker е за „хакване на игри“. Въпросният пример с пробен период най-вероятно се отнася за конкретното заглавие. Ако си мислиш, че този метод ще работи с всички игри и програми, определено имаш още хляб да ядеш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Уди Кълвача Публикувано Октомври 7, 2016 Report Share Публикувано Октомври 7, 2016 Просто дадох пример с истински Unlocker! Защото този тук не си върши работата, независимо за каква цел се използва! По функции е доста ограничен и не изпълнява ролята си на unlocker. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 7, 2016 Report Share Публикувано Октомври 7, 2016 Примерът, който даде, беше много специфичен и не отговаря на общата ситуация, в която би се използвала подобна програма. Също така твърдението, че Unlocker не работи, е невярно. Използвал съм го много рядко, но когато се е налагало, си е вършил работата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
jelio_jelev Публикувано Октомври 13, 2016 Report Share Публикувано Октомври 13, 2016 Да се включа и аз малко в темата. От доста време ползвам програмата и като цяло съм доволен от нея, но понякога като ми се опъне някой файл уиндоуса казва, че се използва от друго приложение, а unlocker казва, че няма открит заключващ механизъм и немога да го изтрия. Чак след рестарт успявам. Защо се получава така? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост