stanilabg Публикувано Февруари 18, 2008 Report Share Публикувано Февруари 18, 2008 Смятам да върна старата си (оригинална версия доставена ми на CD) на nVidia и искам да попитам, кои от долу показаните елементи е добре или не, да инсталирам. Какви са препоръките? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 18, 2008 Report Share Публикувано Февруари 18, 2008 Това е меню за деинсталация, не инсталация. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stanilabg Публикувано Февруари 18, 2008 Author Report Share Публикувано Февруари 18, 2008 Това е меню за деинсталация, не инсталация. Знам, но при инсталацията точно от тези елементи ще ме пита, кои да инсталирам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Fellix Публикувано Февруари 18, 2008 Report Share Публикувано Февруари 18, 2008 Ако някой конкретно ти прави проблем го смени, ако не, не виждам защо ще слагаш старите. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост