freegirl Публикувано Февруари 17, 2008 Report Share Публикувано Февруари 17, 2008 Не знам защо обаче от известно време не ми се виждат иконките на скайпа,примерно като си сменям статуса и и зелените кръгчета не се виждат.Ето снимка да видите за кво става въпрос:http://i.data.bg/08/02/17/815491_orig.jpg http://i.data.bg/08/02/17/815497_orig.jpg Някой може ли да ми каже каква е причината за това? :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Февруари 17, 2008 Report Share Публикувано Февруари 17, 2008 С коя версия си ? Пробва ли с преинтал на скайп, с по-стара/нова версия ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
freegirl Публикувано Февруари 18, 2008 Author Report Share Публикувано Февруари 18, 2008 Версията ми е 3.6.Преинсталирах го но пак става така... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 18, 2008 Report Share Публикувано Февруари 18, 2008 Преинсталира същата или пробва и по-стара? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
freegirl Публикувано Февруари 18, 2008 Author Report Share Публикувано Февруари 18, 2008 Преинсталирах същата,по-стара версия не можах да намеря. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
aleksoft Публикувано Февруари 18, 2008 Report Share Публикувано Февруари 18, 2008 Изтегли някоя версия от тук Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
freegirl Публикувано Февруари 18, 2008 Author Report Share Публикувано Февруари 18, 2008 Инсталирах версия 3.1 и пак не ставааа!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Февруари 18, 2008 Report Share Публикувано Февруари 18, 2008 На мен евентуално ми хрумва идеята да изтриеш и всички настройки на скайп, но с това ще загубиш и хронологията. Папката с настройките се намира тук C:\Document and Settings\името на потребителя ти\Application Data\Skype. Пробвай да я преместиш на друго място и инсталирай скайп отново Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Февруари 18, 2008 Report Share Публикувано Февруари 18, 2008 Пропъртис на скайпа и в полето Target, пишеш това:"C:\Program Files\Skype\Phone\Skype.exe" Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
freegirl Публикувано Февруари 21, 2008 Author Report Share Публикувано Февруари 21, 2008 На мен евентуално ми хрумва идеята да изтриеш и всички настройки на скайп, но с това ще загубиш и хронологията. Папката с настройките се намира тук C:\Document and Settings\името на потребителя ти\Application Data\Skype. Пробвай да я преместиш на друго място и инсталирай скайп отновоМи аз го инсталирах пак,но не става. Пропъртис на скайпа и в полето Target, пишеш това:"C:\Program Files\Skype\Phone\Skype.exe" Дам направих го и не ставаааа :bang: Да не би това да е някакъв вирус? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Февруари 21, 2008 Report Share Публикувано Февруари 21, 2008 Ти си го инсталирал пак, но премахна ли всичко от C:\Document and Settings\името на потребителя ти\Application Data\Skype. Това е важно, защото там се държат настройките на скайп. Пробвай също да премахнеш от там цялата папка скайп, след като го деинсталираш. Почисти и с CCleaner ако е нужно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
freegirl Публикувано Февруари 23, 2008 Author Report Share Публикувано Февруари 23, 2008 Опитах се да направя каквото ми каза и стана.иконките пак се виждат Мерси много за помоща. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост