coolboy Публикувано Февруари 17, 2008 Report Share Публикувано Февруари 17, 2008 Когато дам на 1400x1050 ми излизат точици, но само, когато съм в игра защото извън игрите резолюцията ми е 1680х1050. По новите игри имат 1680х1050, но по старите... не. Не ви давам скреен защото, нещо не става. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Февруари 19, 2008 Report Share Публикувано Февруари 19, 2008 Нещо неможах да разбера за какво става дума (особено за тези точици). Ако е възможно да дадеш друго описание, ще бъде добре. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coolboy Публикувано Февруари 21, 2008 Author Report Share Публикувано Февруари 21, 2008 Нещо неможах да разбера за какво става дума (особено за тези точици). Ако е възможно да дадеш друго описание, ще бъде добре. Аз го оправих от опциите на монитора дадох на Fullscreen и стана, но проблема с 1400х1050 си остава... с 2 думи се размазва екрана, мо не ми пречи играя на малко по-малка резолюция Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vyrgozunqk Публикувано Февруари 21, 2008 Report Share Публикувано Февруари 21, 2008 Това е резолюция за широкоекранен ТФТ, нали така ? Нормално, повечето Теечнокристални монитори имат проблеми с ниските разделитрелни способности, мен на един самсунг така ми прави Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coolboy Публикувано Февруари 21, 2008 Author Report Share Публикувано Февруари 21, 2008 Това е резолюция за широкоекранен ТФТ, нали така ? Нормално, повечето Теечнокристални монитори имат проблеми с ниските разделитрелни способности, мен на един самсунг така ми прави Да... тези TFT монитори какво, ще кажеш за тях ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Февруари 21, 2008 Report Share Публикувано Февруари 21, 2008 Най-вероятно проблемът се състои в това, че при доста широкоекранни монитори, някои игри немогат да се играят или се играят в прозорец. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coolboy Публикувано Февруари 22, 2008 Author Report Share Публикувано Февруари 22, 2008 Най-вероятно проблемът се състои в това, че при доста широкоекранни монитори, някои игри немогат да се играят или се играят в прозорец.Аха ок. 22 инча е. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост