Jump to content

Как да сменя иконите на Windows XP?

Препоръчан пост

Здравейте!Свалих си пакет с икони от Виста и искам да заменя старите на Уиндоуса с тях.Оказа се че новите са .png- формат и при опит да заменя произволна икона по познатия начин:д. бутон/свойства.../смяна на икона ,когато отида в папката с виста-иконите, при опит да заменя, получавам отг., че в посочения файл няма икони.Та въпроса ми е: в какъв формат да конвертирам.png, и къде трябва да копирам файловете от виста-пакета, за да мога да ги използувам за нови икони.

Извинявам се, ако бъркам форума, но с търсачката нищо не открих.Предварително благодаря!

Сподели другаде

Оооо ти ме разби... Ако искаш старите икони Start>>> задаване или премахване на програми install and uninstall programs на английски май беше и махаш тва на вистата. Другото което е изтегли си TuneUp Utilities 2008 и там има разни работи, като да сменяш теми икони и такива. Аре дано съм ти помогнал.
Сподели другаде

Оооо ти ме разби... Ако искаш старите икони Start>>> задаване или премахване на програми install and uninstall programs на английски май беше и махаш тва на вистата. Другото което е изтегли си TuneUp Utilities 2008 и там има разни работи, като да сменяш теми икони и такива. Аре дано съм ти помогнал.

Не си ме разбрал, искам да сложа новите от виста-та, а не да ги махна.Колкото до горепосочената програма, имам я , но тя ме препраща на икони от нейния сайт, което не ме устройва.Все пак, благодаря за вниманието.

Сподели другаде