Napredvasht Публикувано Февруари 16, 2008 Report Share Публикувано Февруари 16, 2008 Здравейте!Предварително се извинявам ако темата не е в правилния форум и ако е задаван и друг път този въпрос.Въпроса ми е как става преименувавнето на даден линк в например "тук","точно тук" и т.н.Искам да знам как става със скобите и т.н.Пробвал съм много пъти но така и не става.Знам че е просто но като не знам точно как става какво да направя,а пък искам да се науча.Мерси предварително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 16, 2008 Report Share Публикувано Февруари 16, 2008 Виж тук. Това е за IPB фоумите, какъвто е настоящият. За други може да е по-различно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Napredvasht Публикувано Февруари 16, 2008 Author Report Share Публикувано Февруари 16, 2008 тук точно тук Мисля че се получи .Благодаря Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост