666666 Публикувано Февруари 16, 2008 Report Share Публикувано Февруари 16, 2008 Здравейте днес ми казаха за програмите 12voip и LowRateVoip с които имало безплатни смс а едната и разговори към стационарни телефони,но и при двете програми не ми дава да се регистрирам изписва ми sorry due to an unknown error your registration request was denied опитах и на още няколко подобни програми но е същото каква може да е причината или аз греша някъде Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Gerda Публикувано Февруари 16, 2008 Report Share Публикувано Февруари 16, 2008 Трябва да имате Интернет връзка.Да не би да имате Защитна стена? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
666666 Публикувано Февруари 16, 2008 Author Report Share Публикувано Февруари 16, 2008 Трябва да имате Интернет връзка.Да не би да имате Защитна стена?Имам интернет връзка ,мисля,че нямам Защитна стена Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост