greeN Публикувано Февруари 16, 2008 Report Share Публикувано Февруари 16, 2008 Изтеглих си безплатната програма CheatEngine ,след като гледах един най-вероятно шегаджийски клип в български сайт за такива,чиято основна тема е,че въпросната програма някакси от нищото увеличава скоростите на дърпане през всички торент клиенти.И аз като любопитен човек реших да я прегледам, и наистина цифрите се увеличиха,но реших да не си играя с огъня и я махнах - та това което ме интересува е - няма как да излъжеш доставчика си нали? П.С в програмата бутона за старт на "магията" се казваше "Enable Speedhack", което ме навежда на мисълта,че тая глупост кара клиента да изписва грешна диагностика на самата скорост. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Февруари 17, 2008 Report Share Публикувано Февруари 17, 2008 И според мен просто подкарва клиента да пише други цифри.. ако имаш ограничение на скоростта и той ти е пуснал 120к няма как да си вземеш повече, защото си ограничен до толкова Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 17, 2008 Report Share Публикувано Февруари 17, 2008 Програмата просто модифицира стойността скорост в паметта на програмата. Напомня ми на едновремешната GameWiz. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Johnnie_Walker Публикувано Февруари 20, 2008 Report Share Публикувано Февруари 20, 2008 Най-обикновен вирус или спайуеър Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост