Jump to content

Голям Проблем с Virtual CD/DVD-ROM

Препоръчан пост

Изтеглих си една игра и се опитах да я инсталирам с Даемон Тулс. Инсталира се както трябва и когато я пуснах да играя ми излезе прозорец на който пишеше "Error : Please verify that your CD is in your CD-ROM drive, then click on 'Retry' "

Помислих че играта е повредена и я изтеглих отново и пак същата работа ...

След това дръпнах друга игра и пак така не става и ми изписва че не сам mount-нал

После преинсталнах Daemon-a и пак така, махнах го и пробвах с PowerISO, с Alkohol120%

Много неща пробвах и не става, моля помогнете.

Благодаря предварително ;]

Сподели другаде

Daemon tools от версия 4.0.1 до 4.12.1 изпробвал сам 4-5 версии. А игрите са NFS, Diablo2, Resident evil 4.

Не ми отчита че сам mount-нал img. Мисля че не е проблема в Daemon tools-а. Тази машина я имам от скоро и я купих чисто нова, да не би да сам забравил да сложа нещо?

Сподели другаде

Кои са игрите и коя е версията на DAEMON Tools?

Човече, иска му оригиналната версия на играта, в случая крак. :>

Форумът не толерира подобни обяснения, приятелю, това е нелегална информация, тъй като от теб се иска нещо, с което да заобиколиш защитата й и да я играеш без да заплатиш за нея.

Сподели другаде

Aз имам подобен проблем - купих нов компютър 2 ядрен 2GB RAM Video ATI Radeon HD 2600 PRO Windows XP

Впрочем проблемите са два:

1) При инсталация на Windows едната платка от RAM-а нещо не работи както трябва и трябваше да я махна за да стане инсталацията, а и по късно за да мога да раборя с компа [явно не е читава (в момента не се сещам за съобщението което даваше)]

2) Проблем при опит за инсталация на Star Craft - без значение кой (имам си ключ и на другия комп ми вървеше перфектмо с DAEMON Tools 4.00 съм) но когатпо искам да го инсталирам на новия ми дава грешка - че нямам оригиналното CD на компа за да намали резолюцията от 1280х1024 на 640х400 :crosseyes1: никога не ми е искало такива неща преди. А ако го направя на съответната резолюция която иска, дава съобщение, че такава се поддържа само от HDD т.е. каквото и да правя не мога да подкарам Star Craft. Други игри се записаха безпроблемно но това определено ме хвърли в тъча, компа е чисто нов, няма и седмица от както съм го взел

Сподели другаде

Подвеждаш в момента, съобщението е типично затова, че играта иска оригинален диск. Пробвай да си закупиш играта и проблеми няма да има, а ако има, тук ще ги разрешим. Очевидно проблемът е различен от на автора.
Сподели другаде

Подвеждаш в момента, съобщението е типично затова, че играта иска оригинален диск. Пробвай да си закупиш играта и проблеми няма да има, а ако има, тук ще ги разрешим. Очевидно проблемът е различен от на автора.

Въпросът ми е: В картата ли ми е проблема, защото на другта конфигурация нямаше такива изисквания за резолюця и дискове. Не ми е до играта, а до това дали ми е читава картата?

Сподели другаде