Abadon Публикувано Февруари 15, 2008 Report Share Публикувано Февруари 15, 2008 Здравейте. Имам един лаптоп Lenovo 3000 N100 и нали знаете как вече всички нови лаптопи вместо да имат диск с драйвери и т.н. Си имат един дял на харда от който когато решиш може да си възстановиш windows-а и т.н. Бях чувал някъде че може да се направи така, че цялата информация от този дял 4-5 GB да се прехвърли на 1-2 DVD-та и после да си го форматираш като почнеш да си го ползваш нормално. Въпроса ми е това вярно ли е ако да как да си го направя на моя лаптоп? Частта с формата ми е ясна, интересува ме Частта с dvd-тата.В началото този дял не ми пречеше, но сега като го по-използвах 6-7 месеца и мястото по харда взе да намалява и реших че е крайно време да го форматирам за нормална употреба. Предварително благодаря! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Fellix Публикувано Февруари 17, 2008 Report Share Публикувано Февруари 17, 2008 Използвай софтуер за backup на целия partition, нещо от сорта на Ghost или Paragon. След което го метни на DVD. Можеш да намериш доста help относно тези програми. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Февруари 19, 2008 Report Share Публикувано Февруари 19, 2008 1. Ако имаш сериен номер за windows-a инсталацията можеш да си я изтеглиш от МС.2. За драйверите можеш да поглеждаш в сайта на Леново. Ако горните две условия са изпълнени, можеш песпокойно да си затриеш този дял, понеже не е сигурно дали този backup е правен САМО за системния дял или е на целият ти хард-диск. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост