barziru Публикувано Февруари 14, 2008 Report Share Публикувано Февруари 14, 2008 Здравейте,ако някой може да ми каже как да инсталирам windows XP и windows vista на един компютър и как да направя настройките.При инсталацията на два windows XP настройките стават от " boot.ini" но тука не мога да се справя. ПРЕВАРИТЕЛНО ВИ БЛАГОДАРЯ !!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tihichko Публикувано Февруари 14, 2008 Report Share Публикувано Февруари 14, 2008 Здравейте,ако някой може да ми каже как да инсталирам windows XP и windows vista на един компютър и как да направя настройките.При инсталацията на два windows XP настройките стават от " boot.ini" но тука не мога да се справя. ПРЕВАРИТЕЛНО ВИ БЛАГОДАРЯ !!! Привет, Погледни тук Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
orion Публикувано Февруари 14, 2008 Report Share Публикувано Февруари 14, 2008 Здравейте,ако някой може да ми каже как да инсталирам windows XP и windows vista на един компютър и как да направя настройките.При инсталацията на два windows XP настройките стават от " boot.ini" но тука не мога да се справя. ПРЕВАРИТЕЛНО ВИ БЛАГОДАРЯ !!! Всъщност... просто инсталираш първо ХР, след това на друг дял Vista и няма никакъв проблем с настройки Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
MASTER OF DARKNESS Публикувано Декември 3, 2011 Report Share Публикувано Декември 3, 2011 Макар и да е стара тази тема се надявам някой да може да ми отговори на въпроса.Къде и какви настройки трябва да направя за да мога да избирам м/у двете ОС при стартиране на компютъра ми в случай,че първо съм инсталирал Windows 7,а след това Windows XP?Благодаря! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vision of life Публикувано Декември 3, 2011 Report Share Публикувано Декември 3, 2011 С тази програма http://neosmart.net/EasyBCD/ правиш настройката. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
MASTER OF DARKNESS Публикувано Декември 5, 2011 Report Share Публикувано Декември 5, 2011 Благодаря ти vision of life ще я пробвам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Декември 5, 2011 Report Share Публикувано Декември 5, 2011 Може да опитате следното:Меню Start -> Run -> sysdm.cpl -> Натиснете Enter.В новопоявилия се прозорец изберете таб Advanced.Натиснете бутон Settings в раздел Startup and Recovery.Проверете дали е сложена отметка пред следната опция: http://img818.imageshack.us/img818/561/operatingsystembootmana.png Нагласете времето за което да се показва Boot Manager след стартиране на системата.Запазете промените. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
MASTER OF DARKNESS Публикувано Декември 5, 2011 Report Share Публикувано Декември 5, 2011 Може да опитате следното:Меню Start -> Run -> sysdm.cpl -> Натиснете Enter.В новопоявилия се прозорец изберете таб Advanced.Натиснете бутон Settings в раздел Startup and Recovery.Проверете дали е сложена отметка пред следната опция:http://img818.imageshack.us/img818/561/operatingsystembootmana.png Нагласете времето за което да се показва Boot Manager след стартиране на системата.Запазете промените. Благодаря ще опитам по този начин преди да кача програмата дадена ми от vision of life Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост