pikars Публикувано Февруари 14, 2008 Report Share Публикувано Февруари 14, 2008 Здравейте!Принтера ми е hp deskjet f380, откакто преди месец някъде му смених мастилото, почна да ми прави проблеми с принтирането.Всички други дейност ги прави безпроблемно - сканира, копира... но да принтира не ще и не ще.Показва ми, че принтерът е в пауза, и дори не се чува типичното чакъркане на мастилата, т.е. абсолютно нищо не прави.Преисталирах всички драйвери, но ефект никакъв... http://i184.photobucket.com/albums/x300/pi...pg?t=1202977842 Благораря предварително за помоща Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Февруари 14, 2008 Report Share Публикувано Февруари 14, 2008 А възможно ли е при принтиране да отчита заради чипа / ако има де / , че касетата е празна и затова да не иска ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pikars Публикувано Февруари 14, 2008 Author Report Share Публикувано Февруари 14, 2008 И аз си помисилх, че нещо такова може да е, но на самия принтер има бутон за ксерокса и като опитах да копирам, нямаше проблем Странно е... май проблема е в софтуера на принтера Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Февруари 15, 2008 Report Share Публикувано Февруари 15, 2008 Ми .. пусни преинсталеране на драйверите. Най - малкото нищо не губиш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pikars Публикувано Февруари 15, 2008 Author Report Share Публикувано Февруари 15, 2008 Това направих и наистина всичко вече е наред... но дано да ме ми се налага да ги преисталирам на няколко седмици, че самата инсталация отнема към 30-на минути.Мерси все пак за вниманието (: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост