gala Публикувано Февруари 13, 2008 Report Share Публикувано Февруари 13, 2008 :cap: След немалко спекулации на тази тема, преди малко официално потвърдиха ,че това лято хеви метъл легендите от " Metallica" се завръща отново в България. :bgflag: Концерта е на 25 юли на стадион "Васил Левски", а билетите започват да се продават на 16.02. Ха да ни е честито!!! :yeah: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 13, 2008 Report Share Публикувано Февруари 13, 2008 Металика бяха тотално отписани от списъка с групите, които слушам и уважавам, в момента, в който започнаха да плюят феновете си, които теглят техни MP3-ки. Дори и да се счита за гражба на труда им, това не оправдава отношението им. Майната им на Металика. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Castigado Pantockrator Публикувано Февруари 13, 2008 Report Share Публикувано Февруари 13, 2008 За мен също бяха номер едно дори бях на концерта им в Пловдив преди години, но напоследък не заслужават и най - малко внимание. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Февруари 13, 2008 Report Share Публикувано Февруари 13, 2008 Ще отида на концерта им само заради това, което БЯХА. Иначе концерта е обявен и на официалната им страница Билетите са по 50 и 60 лева, така че търпаната скоро ще започне Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Филипов Публикувано Февруари 14, 2008 Report Share Публикувано Февруари 14, 2008 http://www.metallica.com/ivergence/Image/Venue_Sofia.JPG Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
deyan Публикувано Февруари 14, 2008 Report Share Публикувано Февруари 14, 2008 Има нещо гнило...http://avtora.com/news/nowini/kiss_i_metal...at_no_ne_suwsem Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mireto Публикувано Февруари 14, 2008 Report Share Публикувано Февруари 14, 2008 Говори се и за Бон Джоуви...но нищо конкретно няма за сега. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nav Публикувано Февруари 14, 2008 Report Share Публикувано Февруари 14, 2008 Мисле че и Джон Бон Джоуви ще видим. Поне едни приятелки до колкото разбрах ще ходят, така че .А относно металика съм веднага там. Признавам, че не са толкова добри, колкото преди но пак ме кефят. Искам да чуя любимите си песни не живо, съвършено друго изживяване е. А за онзи скандал за мр3ките не се заинтересувах мнго, знам само че са водили дело срещу Napster ама все пак мен ме интересува музиката им. Пък и аз ако бях на тяхно място като също бих искал дисковете ми да се купуват, а не да се свалят . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
blood Публикувано Февруари 14, 2008 Report Share Публикувано Февруари 14, 2008 Отивам на Камелот, нямам да имам възможност за Металика, но уважавам музиката им, харесвам музиката им, не ме интересува мнението им за мен.. Подкрепям мнението на Nav :> Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vyrgozunqk Публикувано Февруари 14, 2008 Report Share Публикувано Февруари 14, 2008 Таз година се очертава като "Годината на жицата" ... Говори се и за Джудас и т.н. Металика съм сигурен, Бон Джоуви ако дойдат - пак отивам, а джудас съм за сега на 85 % сигурен пак Просто тази година ще е една от най-хубавите ми от бая време насам, а може би и за вбъдеше Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 14, 2008 Report Share Публикувано Февруари 14, 2008 Аз продължавам да смятам, че правят качествена музика, но отношението им може да се каже, че почти ме отвращава. Затова правя личен избор да не им слушам музиката, да не я купувам и да не ги уважавам тях. Неслучайно казах "купувам", защото аз си купувам легална музика. Не е ежедневие, но се старая да имам най-любимите ми албуми и да имам по някой албум на любима група или изпълнител. Металика искат албумите им да се купуват, а не да се свалят? Ами, то това се отнася за всички останали изпълнители, но като цяло те не обиждат феновете си. Затова аз купувам тяхната музика, а на Металика - не. Металика лежат на стари лаври и носовете са им вирнати нависоко, сякаш са нещо повече от останалите. Тъжно наистина. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vyrgozunqk Публикувано Февруари 14, 2008 Report Share Публикувано Февруари 14, 2008 Аз продължавам да смятам, че правят качествена музика, но отношението им може да се каже, че почти ме отвращава. Затова правя личен избор да не им слушам музиката, да не я купувам и да не ги уважавам тях. Неслучайно казах "купувам", защото аз си купувам легална музика. Не е ежедневие, но се старая да имам най-любимите ми албуми и да имам по някой албум на любима група или изпълнител. Металика искат албумите им да се купуват, а не да се свалят? Ами, то това се отнася за всички останали изпълнители, но като цяло те не обиждат феновете си. Затова аз купувам тяхната музика, а на Металика - не. Металика лежат на стари лаври и носовете са им вирнати нависоко, сякаш са нещо повече от останалите. Тъжно наистина. Така е до някъде, все пак не може да ги съдиш само по отношението им... А относно старите лаври, ми като гледах сета който се предполага, че ще свирят, на нас точно те ни трябват / старите лаври/ говире ме за класическите парчета, като The unforgiven, St. Anger, Sad but true... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 14, 2008 Report Share Публикувано Февруари 14, 2008 Така е до някъде, все пак не може да ги съдиш само по отношението им...Мога. Те не правят нещо по-различно спрямо феновете си. Каквото повикало, такова се обадило. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Филипов Публикувано Февруари 15, 2008 Report Share Публикувано Февруари 15, 2008 Информация за концертите съм сложил в тази тема http://softvisia.com/forums/index.php?show...30&start=30 Има и слухове за AC/DC и Guns&Roses, но като има сигурност ще напиша. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gala Публикувано Февруари 15, 2008 Author Report Share Публикувано Февруари 15, 2008 Aaaa, Deyan , недей така, няма нищо гнило ( или поне се надявам ) . Аз вече и билет си имам . ето тук може да погледнеш Говори се и за Бон Джоуви...но нищо конкретно няма за сега. А, КОГАТО това стане, надали ще има по-щастлив човек от мен на земята. Аз чух още преди около месец ,че ще идва,но някакси неповярвах,сега вече е сигурно,само остава да уточнят датата,но май ще бъде някъде юни месец. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост