Shak Публикувано Февруари 13, 2008 Report Share Публикувано Февруари 13, 2008 Забелязах, че след като не ползвам компютъра известно време, BitComet автоматично ми стопира всички задачи на теглене и сийдване. На какво може да се дължи това. Това го видях още на версия 0.7 за това я смених с 0.99 но проблема остана P.S. Ако реша да ползвам uTorrent съвместими ли ще са торент файловете които съм ползвал с BitComet? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
sisosiso Публикувано Февруари 13, 2008 Report Share Публикувано Февруари 13, 2008 Провери ли дали не си включил случайно някоя опция за автоматично изключване . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Февруари 13, 2008 Report Share Публикувано Февруари 13, 2008 Провери ли дали не си включил случайно някоя опция за автоматично изключване .да се спира, при достигнато някакво ратио на качено/свалено Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Shak Публикувано Февруари 13, 2008 Author Report Share Публикувано Февруари 13, 2008 Провери ли дали не си включил случайно някоя опция за автоматично изключване .Не са включени такива опции. Никога не ги ползвам да се спира, при достигнато някакво ратио на качено/сваленоАми, когато го установих всичко ми беше на по 100% само поддържах сийда P.S. Вече забелязвам че и нета сам изключва при по-дълга почивка на компа. Съвсем ще се сбъркам Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Февруари 13, 2008 Report Share Публикувано Февруари 13, 2008 P.S. Вече забелязвам че и нета сам изключва при по-дълга почивка на компа. Съвсем ще се сбъркам Явно там е проблема, иначе версии 0.63 или 0.70 са много по-добри в сравнение с новите издънки. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Shak Публикувано Февруари 13, 2008 Author Report Share Публикувано Февруари 13, 2008 Явно там е проблема, иначе версии 0.63 или 0.70 са много по-добри в сравнение с новите издънки.А, каъв може да е проблема със спирането на нета (не е от доставчика, сигурен съм) Също смятам че едва ли спирането на задачите в BitComet е заради спиране на нета, нали след старта на компютъра те се стартират сами? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 13, 2008 Report Share Публикувано Февруари 13, 2008 Не съм сигурен дали ще помогне, но можеш да пробваш с една настройка на мрежовата карта: Start -> Run -> пишеш devmgmt.msc -> двоен клик върху Network Adapters -> двоен клик върху мрежовата си карта -> Power Management -> махаш отметката на Allow the computer to turn off this device to save power. Може и да няма ефект, но не пречи да се пробва. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Shak Публикувано Февруари 14, 2008 Author Report Share Публикувано Февруари 14, 2008 Night_Raven, за пореден път ти благодаря това помогна. Пиши си още е дна бира на моя сметка Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост