Jump to content

BitComet сам си стопира задачите

Препоръчан пост

Забелязах, че след като не ползвам компютъра известно време, BitComet автоматично ми стопира всички задачи на теглене и сийдване. На какво може да се дължи това. Това го видях още на версия 0.7 за това я смених с 0.99 но проблема остана

P.S. Ако реша да ползвам uTorrent съвместими ли ще са торент файловете които съм ползвал с BitComet?

Сподели другаде

Провери ли дали не си включил случайно някоя опция за автоматично изключване .

Не са включени такива опции. Никога не ги ползвам

да се спира, при достигнато някакво ратио на качено/свалено

Ами, когато го установих всичко ми беше на по 100% само поддържах сийда

P.S. Вече забелязвам че и нета сам изключва при по-дълга почивка на компа. Съвсем ще се сбъркам :crosseyes1:

Сподели другаде

P.S. Вече забелязвам че и нета сам изключва при по-дълга почивка на компа. Съвсем ще се сбъркам :crosseyes1:

Явно там е проблема, иначе версии 0.63 или 0.70 са много по-добри в сравнение с новите издънки.

Сподели другаде

Явно там е проблема, иначе версии 0.63 или 0.70 са много по-добри в сравнение с новите издънки.

А, каъв може да е проблема със спирането на нета (не е от доставчика, сигурен съм) Също смятам че едва ли спирането на задачите в BitComet е заради спиране на нета, нали след старта на компютъра те се стартират сами?

Сподели другаде

Не съм сигурен дали ще помогне, но можеш да пробваш с една настройка на мрежовата карта: Start -> Run -> пишеш devmgmt.msc -> двоен клик върху Network Adapters -> двоен клик върху мрежовата си карта -> Power Management -> махаш отметката на Allow the computer to turn off this device to save power. Може и да няма ефект, но не пречи да се пробва.
Сподели другаде