pavlintoshev Публикувано Май 18, 2008 Author Report Share Публикувано Май 18, 2008 За решение на проблема това ще направя.Ще си купя ново устройство.Но преди това ще пробвам да флашна устройството на друг модел фърмуер. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 18, 2008 Report Share Публикувано Май 18, 2008 Увери се, че имаш всичко нужно, за да направиш това и бъди готов да поемеш последиците от евентуално съсипано/неработещо устройство. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pavlintoshev Публикувано Май 31, 2008 Author Report Share Публикувано Май 31, 2008 Реших да презапиша филм с DVD качество от друг диск на този,който не ми го четеше.И след като го презаписах с Nero 6 ми го прочете.След това пробвах и с другите,които не ми ги четеше но не иска да ги прочете. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 31, 2008 Report Share Публикувано Май 31, 2008 Е, как си записал от друг диск на DVD-R, на който вече си записвал веднъж? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pavlintoshev Публикувано Юни 14, 2008 Author Report Share Публикувано Юни 14, 2008 Пробвах същата марка дискове,а не вече записан.Филмът беше DVD формат и го прочете.Поразтършувах се и намерих това в нета http://www.tomshardware.co.uk/forum/186725-14-3550a-reading . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост