H20 Публикувано Февруари 12, 2008 Report Share Публикувано Февруари 12, 2008 Доста се зачудих, къде точно да публикувам темата ми, дано не е в погрешния раздел. Ако е така, моля да бъда извинен! Тези дни ми предстои изпит по информатика, и се обръщам към вас за малко помощ.Можете ли да ми посочите информация от мрежата по следните въпроси: 1.Памет тип RAM (оперативна памет).Функция на RAM. Действие на RAM. Видове RAM. Характеристики на RAM2.Архитектура на компютърната система.Основни понятия. Обобщена схема на компютърната система.3.Входно-изходни у-ва.Видове монитори и техните характеристики.Основни характеристики на скенерите.Основни характеристики на принтерите.4.Външни запомнящи у-ва.Твърд диск-функция и характеристики.У-ва за работа с компакт дискове.Видове компакт дискове, характеристика на устройствата.5. Програмно осигуряване на КС (софтуер). Видове софтуер. Функции на ОС. Основни характеристики на ОС - WINDOWS Моля само да ме насочите, откъде да черпя информация, така че да си развия въпросите!Благодаря Ви предварително! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
aleksoft Публикувано Февруари 12, 2008 Report Share Публикувано Февруари 12, 2008 Изтегли Компютърна енциклопедия 1.3 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vyrgozunqk Публикувано Февруари 13, 2008 Report Share Публикувано Февруари 13, 2008 А би ли споделил само, изпита за ВУЗ ли е или за гимназия ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
H20 Публикувано Февруари 13, 2008 Author Report Share Публикувано Февруари 13, 2008 А би ли споделил само, изпита за ВУЗ ли е или за гимназия ? За ВУЗ е, и това са само част от въпросите! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост