blackjak Публикувано Февруари 11, 2008 Report Share Публикувано Февруари 11, 2008 Здравейте,много ще се радвам ако някой може да ми помегне или поне осветли защо се получава така при мен. Ето го и проблема.Два компютъра с Windows XP PRO SP2От единия мога да влизам в локалната мрежа и сървърите в нея , които имат web interface.И се разглеждат подобно на web site.От другия не може. Ето по-ясна картинка.Искам да видя даден файл.Той има обяснителна страничка.Това и двата компа го отварят.После като цъка за самия файл.На единия комп ми излиза прозорче за user name and password.Пиша и получавам достъп до самия файл който ми излиза като UNC linkoт рода на \\server-name\shared-resource-pathname При другия комп не излиза никакво прозорче за user name and password, а веднага изписва, че файла не може да бъде намерен.Къде е разковничето? Не си мислете, грешката е при физическата мрежа.Първо пробвам на единия комп, вадя кабела и го мушвам в другия.Е не се получава.Защо? Благодаря предварително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост