lubricant Публикувано Февруари 11, 2008 Report Share Публикувано Февруари 11, 2008 От както преинсталирах уиндоуса преди около 2 седмици, браузъра ми създава следните проблеми: Не отваря линкове. Примерно при изпратен линк на ICQ не го отваря (а преди отваряше), а трябва да го копирам и пейстна в браузъра, както и линкове в страници. Не отваря адреси и от букмарковете. Трябва понякога да кликна 4-5 пъти, за да започне изобщо да ги зарежда. При опция Open in new tab много често отваря адреса, но не го зарежда. Дори и да рефрешна, дава ми празна страница Зарежда ми страниците в този вид: Не зарежда всички изображения: Пробвах с по-стара версия 1.5.0.5 и с последната, но проблема продължава. Този проблем го нямаше преди преинсталацията на уиндоуса, възможно ли е в това да е причината или пък ако не - каква би могла да бъде? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Cheers Публикувано Февруари 11, 2008 Report Share Публикувано Февруари 11, 2008 Интернет Експлорър прави ли проблеми? Преди малко търсих с търсачката на форума и ти препоръчвам от една подобна тема да видиш какви добавки (add-ons) имаш на Firefox. Запиши си имената им и пробвай да ги махнеш всичките, после се инсталират лесно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
lubricant Публикувано Февруари 11, 2008 Author Report Share Публикувано Февруари 11, 2008 Интернет Експлорър прави ли проблеми? Преди малко търсих с търсачката на форума и ти препоръчвам от една подобна тема да видиш какви добавки (add-ons) имаш на Firefox. Запиши си имената им и пробвай да ги махнеш всичките, после се инсталират лесно. Интернет Експлорър-а просто не зарежда някои страници. И аз си помислих, че може да е някой add-on, махнах всичко, деинсталирах и инсталирах наново браузъра и пак е същото положението. В момента ползвам само Flash Got 0.7.7 и Talkback 2.0.0.6 (disable e). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Aragorn(Elesar) Публикувано Февруари 11, 2008 Report Share Публикувано Февруари 11, 2008 Зарежда ми страниците в този вид:Абе, кеша пробва ли да изчистиш При мен, като се получи това си чистя кеша и всичко е ок. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
lubricant Публикувано Февруари 11, 2008 Author Report Share Публикувано Февруари 11, 2008 Абе, кеша пробва ли да изчистиш При мен, като се получи това си чистя кеша и всичко е ок.Ползвам CCleaner редовно, така че може да се каже, че спазвам добра компютърна хигиена Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mihnev_sz Публикувано Февруари 11, 2008 Report Share Публикувано Февруари 11, 2008 lubricant,ето ти от официалния сайт изтегли си я на български, най -новата версия,кой знае от къде си дръпнал лисицата преди това Firefox 2 BG и си провери интернет скоростта ,при слаб трафик се получава този ефект,даже и не се стартира exe. файла в някой случаи. Поздрави! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Castigado Pantockrator Публикувано Февруари 11, 2008 Report Share Публикувано Февруари 11, 2008 И аз мисля, че трябва да търсиш проблема в интернет връзката, а не в Firefox Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
lubricant Публикувано Февруари 12, 2008 Author Report Share Публикувано Февруари 12, 2008 lubricant,ето ти от официалния сайт изтегли си я на български, най -новата версия,кой знае от къде си дръпнал лисицата преди това Firefox 2 BG и си провери интернет скоростта ,при слаб трафик се получава този ефект,даже и не се стартира exe. файла в някой случаи. Поздрави!Имах подозрения дали пък не е нещо от връзката, но пък ползвам този браузър повече от 4 години (знам от къде да го свалям ) и до сега не ми се е случвал този проблем. Мисля си, че за толкова време все ще се е случвало да е бил слаб трафика ... А този проблем се появи в последните десетина дни :( ...Но благодаря все пак за отоворите! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
DarkForces Публикувано Февруари 18, 2008 Report Share Публикувано Февруари 18, 2008 Това не е проблем в браузърите щом и експлорера не ги зарежда не е проблема в това.Обади се на доставчика и му се "скарай", но е 80% е от там проблема изчакай поне няколко дена ако има профилактика или нещо такова.Само да добавя, че съм с рутер да има и майка ми интернет да работи на лап-топа. Не отваряше повече от страниците преинсталирахме уина поне 2 пъти влезнахме в настройките на рутера и разрешихме там незнам кво беше някакъв порт ли кво и се оправи и всичко е 6 . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Март 10, 2008 Report Share Публикувано Март 10, 2008 Според мен това си е проблем в кеша на Firefox и трябва да го изчистиш от самата програма - Tools -> Options -> Privacy -> Clear Now и там избираш "Cache" и натискаш бутона "Clear Private Data Now". Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
joro_filipov Публикувано Март 12, 2008 Report Share Публикувано Март 12, 2008 Преди време имах подобен проблем, след Spybot S&D проблема го нямаше. Пробвай!Успех Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост