Jump to content

Проблем с DVD записвачката

Препоръчан пост

Здравейте!

Нов сам в тези форуми.Наскоро се сдобих със собствен лаптоп ,който е втора употреба и срещнах следния проблем.

DVD записвачката ми си работеше перфектно преди да си преинсталирам Windowsa.дали причината е в това,въпреки че бе преинсталирана от професионалист.В момента тя чете дисковено неми разпознава празни такива,като ми дава грешка и че диска е пълен.

проверих в насртойките,и регионите.Тестването сочи че устройството работи перфектно,но проблема си остава.

Надявам се че неви занимавам с глупави въпроси но ще ви бъда признателен ако ме посъветвате какво да направя.

Благодаря ви предварително

Сподели другаде

Как така казва, че дискът е пълен? Кога го изписва (ако го изписва)? Можеш ли да записваш? Дай по-пълна информация.

Ами в properties ми дава че диска е пълен,немога да записвам защото едвали не ненамира диск.

Значи като вкарам диск той трябва да се отвори с Auto Play,но това несе случва,след това като отида на CD Drive и кликна ми изписва:E:/ is not accessible ,incorrect function.

С две думи това е което се случва,но се очудвам защо става така само с празни CD i DVD-та,окото не е зацапано след като ги чете останалите

Сподели другаде

Значи като вкарам диск той трябва да се отвори с Auto Play,но това несе случва,след това като отида на CD Drive и кликна ми изписва:E:/ is not accessible ,incorrect function.

Това не е задължително лошо. Пробвал ли си да запишеш диск с Nero или с каквато програма записваш дискове? Кажи и вида и марката на носителите, както и марката и модела на записвачката.

Сподели другаде

Това не е задължително лошо. Пробвал ли си да запишеш диск с Nero или с каквато програма записваш дискове? Кажи и вида и марката на носителите, както и марката и модела на записвачката.

Да опитах да записвам но както вече казах неми отваря Auto Play и непоказва че има диск.Записвачката е DVD+RW and CD-RW combo drive with Double Layer support

Сподели другаде

Да опитах да записвам но както вече казах неми отваря Auto Play и непоказва че има диск.Записвачката е DVD+RW and CD-RW combo drive with Double Layer support

1. Какво общо има AutoPlay функцията със записа на диск? Просто си стартирай Nero и опитай да запишеш диск.

2. Марка и модел на записвачката, не описанието от офертата, че те там нищо не пишат както трябва.

Сподели другаде