Jump to content

Търся програма за видео обработка

Our

Препоръчан пост

От няколко дни се запалих по видеообработката. Поразгледах Sony Vegas и Adobe Premiere... Харесах си доста функции.

Интересува ме съществува ли програма, в която да сменям фона на видеото примерно и други такъв тип функции...

Ровичках доста дни в гугъл и всякакви форуми...

Сподели другаде

Не знам какво точно искаш да направиш, но мога да ти кажа защо още никой не ти е отговорил. Много неясно си задал въпроса. От мен един съвет - задавай си въпросите така, че да улесниш малко поне този който иска да ти помогне.

И още нещо. Sony Vegas и Adobe Premiere не са програми, които се научават ей така с поглед.

Сподели другаде

Oт доста време се занимавам с компютри и поразучих Сони Вегас, всмисъл основните неща. Адоб премиер е наистина доста сложна и се отказах от нея. Сони Вегас засега ми върши работа.

В момента специално имам нужда от програма, с която да сменя фона на едно видео...

Сподели другаде

Ето един филм за работа с Sony Vegas (мисля, че е за Vegas 7 и не е с добро качество):

.

На тази страница (писах го още веднъж като коментар) има Manual за текущия Vegas: Цък.

Сподели другаде

• 5 months later...

малка доза нахалство от моя страна :cooldude: - аз също търся подобна програма,но фрий и незадължително много сложна за детския ми акъл :bgflag: Това ,за което имам намерение да я ползвам е обработка на клипове(повечето от които си правя сам с WindowsMovieMaker ),на които искам освен надписи да добавя и някои прости ефекти,които не мога да добавя с WMM.

P.S След кратко търсене,съдя по чуждите мнения,че WMM 2.6 е добра алтернатива на фона на 90-доларовия Вегас;та искам да попитам тази версия единствено и само за Виста ли е?

Сподели другаде

• 5 months later...
PINNACLE е програма с не много сложен интерфейс и е способна на много неща ,като се започне от кепването редакция и накрая запис по избор .Сваля както от цифрова медия така и с аналогова(стига да имате нужния хардоер ) за тази цел.кепчер или тунер но по възможност да е с преубразовалет вграден.Значи файловете свалени с нея (пинъкъл 9-10-11 ) може да се обработват по доста начини .Наслагване на картина снимки аудио и надписи .Може да се правят и менюта за DVD компилации.не е сложна като премиера и е доста разпостранена като ползване .ма доста екстри и плъгини за различните версии който се отключват една поедна .Към някои от версиите има и DVDbonus с още благинки.Има и smartsound за допълнителен музикален фон който може да се вплиа в видеото .Абе общо взето е добра за мене .
Сподели другаде