anni Публикувано Февруари 9, 2008 Report Share Публикувано Февруари 9, 2008 Здравейте. Кой от параметрите на моето дъно, показва с каква максимална мощност може да е вентилатора на процесора. Благодаря. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 9, 2008 Report Share Публикувано Февруари 9, 2008 Всеки вентилатор за процесор работи на стандартни 12V. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
anni Публикувано Февруари 9, 2008 Author Report Share Публикувано Февруари 9, 2008 Май не зададох въпроса правилно. Имам предвид колко мощен може да бъде максимално (във ватове) или съответно в mA разход. Целта ми е да си купя по-добро охлаждане с 2 вентилатора (или един голям).Не знам дали конектора на дъното ще може да го/ги захрани при повишената сумарна мощност (сигурно има някакъв пик). А искам да са вързани там, защото дъното регулира оборотите според температурата на процесора(така в idle режим машината си е тиха). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 9, 2008 Report Share Публикувано Февруари 9, 2008 Честно казано не мога да ти дам конкретен отговор, но не мисля, че би било проблем да свържеш съответните вентилатори към конекторите на дъното. Т.е. да не се притесняваш какви вентилатори купуваш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост