ttatev Публикувано Февруари 9, 2008 Report Share Публикувано Февруари 9, 2008 Харесал съм си този модел на сони SONI VAIO VGN NR 160E/S (http://laptopzona.com/) Интересувам се какво е мнението на по разбиращите за тази марка лаптопи и дали си заслужават парите, лаптопа ще се използва за офис работа музика и филми, интересуваме качествен да е и надежден и дали избора ми според вас е добър Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ttatev Публикувано Февруари 14, 2008 Author Report Share Публикувано Февруари 14, 2008 Вече си взех лаптоп, но не е вайото а една тошиба струва ми се че е по изготна за тея пари http://www.technomarket.bg/product_detail....uct_id=09035960 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 14, 2008 Report Share Публикувано Февруари 14, 2008 Ами, за парите си изглежда доста добре. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Февруари 15, 2008 Report Share Публикувано Февруари 15, 2008 Аз съм с много подобен лаптоп A200 - 14D и съм доста доволен от стабилността и работата му. Смятам, че си направил добър избор, а и цената не е никак зле. Иначе по първото мнение в темата - имай в предвид, че Sony Vaio държат винаги висока цена заради самата марка и заради дисплеят им, който по това, което съм чел - няма равен. Но за съжаление май е само това, защото всичко останало е като на нормален лаптоп и дори са ми казвали за проблеми с Vaio, които при другите компютри се появяват по-рядко. Въпрос на лична преценка все пак. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ttatev Публикувано Февруари 15, 2008 Author Report Share Публикувано Февруари 15, 2008 Благодаря за Окоражаващите мнения относно избора ми. Наистина вайо са с невероятен дисплей, но на мене лаптопа ми се явява като втори компйютър , за работа извън града в който живея, защото обичам да си пътувам събота и неделя, така че не ми е нужен кой знае какъв "невероятен дисплей" за временно ползване. Незнам само до колко ми е удачен избора на процесора и толкова ли е голяма разликата в качеството на интелския и AMD двъядрените процесори , колкото им е и разликата в цените. Аз си мисля че и при тези 2 съпоставими процесора нещата стоят както при сони и всички останали лаптопи (т.е. разликата в производителноста е малка и цената се надува заради утвардената марка -интел в производството на процесори за лаптопи). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 15, 2008 Report Share Публикувано Февруари 15, 2008 По принцип Intel е по-добре при мобилните компютри, но надали въобще ще усетиш разлика, защото тя е малка. Далеч по-голямо значение има количеството памет, видео картата (ако има нужда от 3D изчисления за игри или тримерни моделери) и като цяло изработката на лаптопа. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ttatev Публикувано Февруари 15, 2008 Author Report Share Публикувано Февруари 15, 2008 Благодаря отново. Сега ми е проблема какъв рутер да си взема, имам една настолна машина и свободно да си ползвам и нета на лаптопа из апартамента, нищо не разбирам от рутери така че моля за сьвет Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост