jorokiosev Публикувано Февруари 9, 2008 Report Share Публикувано Февруари 9, 2008 Проблемът ми е следния - когато си пусна компютъра ми изписва следното съобщение: user environment и пише следното нещо, че Windows has been corrupt и че трябва да се свържа с моя администратор. А също така след това ми включва друг профил в който ми няма документите, сайтовете и дори кирилица. Windows-а ми е ХР, ако може помогнете с някой съвет какво да направя. Благодаря. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
paro Публикувано Февруари 9, 2008 Report Share Публикувано Февруари 9, 2008 jorokiosev, здравей! Какви профили имаш на компютъра си, т.е. ти правил ли си някакви проофили? За Windows XP става въпрос? Да си инсталирал нещо, което може да е повредило профила? Дай малко повече инфо за това как е станало. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Petar_kir2000 Публикувано Февруари 9, 2008 Report Share Публикувано Февруари 9, 2008 Определено това е вирус.Каква антивирусна програма ползваш? Подновил ли си дефинициите?Пробвал ли си да сканираш компютъра в сейф мод? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост