Jump to content

Вертикално подреждане на иконите в Windows XP

Sprint-Debugger

Препоръчан пост

Защо иконите на някои от папките ми се подреждат вертикално докато са в режими: thubnails, tiles и icons? И друг път ми се е случвало така и съм си преинсталирал Windows-a, за да се оправи (е и по-дуги причини разбира се :) ). Ако някой знае как отново иконите да почнат да се подреждат вертикално, пишете.

>>>>post-3246-1202496441_thumb.jpg<<<<

Сподели другаде

Ако някой знае как отново иконите да почнат да се подреждат вертикално, пишете.

Може би имаш предвид "нормално"? Защото те сега са вертикално.

Използваш ли някаква програма за оптимизация и/или настройка на външния вид на Windows? Така изглеждат иконите и в трите режима - thumbnails, tiles и icons, а в list и details излизат нормално?

Сподели другаде

Да де, нормално искам да си подреждат, обърках накрая.

Никаква програма за оптимизация и/или настройка на външния вид на Windows-а не използвам. В режими list и details си излизат нормално (те там винаги се подреждат вертикално).

Освен в папката "My videos", така ми се получи и в папката "My music", но както казах, това вертикално подреждане в първите три режима се получава и при други папки, а не само в "мултимедийните".

Сподели другаде

• 3 weeks later...
PLS, пишете, че много почвам да се изнервям като влизам из папките. :crosseyes1:

Здравей!

Това което можеш да направиш е следното нещо:

Oтваряш някой прозорец, където папките ти са подредени по начина, по-който на теб ти харесва, след това отиваш във Tools > Folder Options..., намираш бутона Apply to All Folders И го натискаш. После ОК...

post-5-1204451365_thumb.jpg

Така всички папки ще получат настройките, които искаш да имат.

Успех!

Сподели другаде