gatita Публикувано Февруари 5, 2008 Report Share Публикувано Февруари 5, 2008 хора много ви се моля някой да ми помогне ако може! инсталирах си nero и ми се изтриха всички снимки! не зная какво да правя!намерих си една програма за възвръщане на изтрити фаилове и не открива нищо! а всичките ми снимки изчезнаха няма ги :'( :'( моля ви помогнете!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 5, 2008 Report Share Публикувано Февруари 5, 2008 Ако дадеш малко по-пълно описание на проблема, може и да можем да направим нещо. Например да кажеш колко са били снимките, къде са се намирали, в какъв формат са били, дали точно след инсталация на Nero са изчезнали, колко са били като размер и т.н. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Johnnie_Walker Публикувано Февруари 5, 2008 Report Share Публикувано Февруари 5, 2008 Съмнявам се всички снимки да изезнат ей така. Вероятно е предприета някаква опреация, след инсталирането на някой от боклуците за изображения и др., наджаскани в инсталационния пакет на NERO Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gatita Публикувано Февруари 7, 2008 Author Report Share Публикувано Февруари 7, 2008 Ако дадеш малко по-пълно описание на проблема, може и да можем да направим нещо. Например да кажеш колко са били снимките, къде са се намирали, в какъв формат са били, дали точно след инсталация на Nero са изчезнали, колко са били като размер и т.н. Съжалявам за темата не знаех!!! ами снимките ми бяха на dekstopa в самостоятелни папки! бяха около 200 снимки от които останаха 3,4! формат jpeg. истриваха се докъто се инсталираше nero на мястото на папките със снимки се появиха настроики на nero. но след това в тези папки нямаше нито една снимка! Благодаря ти много предварително!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 9, 2008 Report Share Публикувано Февруари 9, 2008 Как разбра, че са се изтривали, докато Nero се е инсталирала? Някакъв индикатор ли имаше? Само снимките ли са изтрити или и папките? Опиши по-точно какви настройки на Nero са се появили на тяхно място, а ако можеш, дай и скрийншот (ето тема, ако не знаеш как да го направиш това). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gatita Публикувано Февруари 9, 2008 Author Report Share Публикувано Февруари 9, 2008 В момента в който пуснах nero да се инсталира се появи малък екран който се зареждаше, в същто това време започнаха да изчезват папките. И аз понеже не разбирам особенно много го спрях! Останаха ми само 2 папки в които нямаше почти нищо,бяха останали само 3 или 4 снимки! Може би трябваше да го остажя да се инсталира не зная,но вече е късно. Лошото е че снимките ги няма никъде, нито в кошчето,нито никъде. Намирех си програма Pandora Recovery за въстановяване на файлове но и тя нищо не открива!! ето това са папките които ми се появиха на мястото на папките със снимки!! БЛАГОДАРЯDibujo.bmp Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 10, 2008 Report Share Публикувано Февруари 10, 2008 За коя версия на Nero става въпрос и откъде си изтеглила инсталацията? P.S.: занапред прикачай JPG файлове, а не BMP. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gatita Публикувано Февруари 10, 2008 Author Report Share Публикувано Февруари 10, 2008 Ужас вече ме хваща срам нищо не правя като хората!!! nero 6 е и го свалих от zamunda.net!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост