marcelo Публикувано Февруари 5, 2008 Report Share Публикувано Февруари 5, 2008 здравеите първо на всички ,нов съм във форума дори незнам дали съм уцелил правилния раздел та проблема ми се състои в следното при всяко стартиране на уиндоуса ми изписва че е открит нов хардуер а такова животно нема на какво може да се дължи това Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 5, 2008 Report Share Публикувано Февруари 5, 2008 За какъв хардуер търси драйвери? В Device Manager има ли устройства с удивителен знак? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
marcelo Публикувано Февруари 6, 2008 Author Report Share Публикувано Февруари 6, 2008 само ми изписва че е открит нов хардуер,в device manager има устроиства с удивителен знак ... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 6, 2008 Report Share Публикувано Февруари 6, 2008 Хайде сега като в детската градина ще вадим думичките с ченгелче. Кои са устройствата? Дай шот, ако можеш. Като се появи този надпис ти какво кликаш? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
marcelo Публикувано Февруари 7, 2008 Author Report Share Публикувано Февруари 7, 2008 това са снимки на device manager прозореца които ми излиза при включване на компютъра Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Февруари 7, 2008 Report Share Публикувано Февруари 7, 2008 Свали си програмата Unknown Devices, както и файла с дефинициите за нея. Разархивирай програмата в някоя папка, добави в папката и текстовия файл (припокриваш съществуващия), стартирай програмата и направи една снимка да видим какво ще излезе.Друг вариант е да щракнеш с десен бутон върху неразпознатото устройство в Device Manager, да избереш командата за обновяване на драйвера и да включиш търсенето на драйвери в ИНТЕРНЕТ; това работи, ако на съответния компютър имаш връзка с ИНТЕРНЕТ и си инсталирал SP2 за WindowsXP. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
marcelo Публикувано Февруари 7, 2008 Author Report Share Публикувано Февруари 7, 2008 ето какво се получи с програмата ето и device manager Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Февруари 7, 2008 Report Share Публикувано Февруари 7, 2008 Сложи си системния диск, който е дошъл заедно със дънната ти платка и инсталирай драйвера за мрежовата карта. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
marcelo Публикувано Февруари 9, 2008 Author Report Share Публикувано Февруари 9, 2008 нямам такъв диск Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
blood Публикувано Февруари 9, 2008 Report Share Публикувано Февруари 9, 2008 Модел на дънната ти платка кажи тогава. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
paro Публикувано Февруари 9, 2008 Report Share Публикувано Февруари 9, 2008 Това е лаптоп, нали така, виж това, мисля, че ще ти е от полза. Затова момчето няма диск за дъното. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
justinn Публикувано Март 9, 2008 Report Share Публикувано Март 9, 2008 Ами и аз имам подобен проблем с USB Data Cable, когато го включа към USB-то изписва Unknown Device.Нямам никаква представа защо така.Пуснах една програма да сканира за подобни грешки и тя ме отведе в един сайт където пишеше, че проблема най-вероятно идва от драйверите на дъното или от BIOS.Понеже преди една седмица си флашнах BIOS(с по-нов) почти се съгласих, но този проблем го имах и преди това, така че този вариант за мен отпадна.Отиваме към драйверите на дъното(GB K8-VT800M) влезнах в техния сайт изтеглих най-новите, рестартирах, включих кабела и отново Unknown Device.Та при мен не проработи, но вие може да пробвате пък ако стане пишете.Иначе аз си реших проблема по лесния и "по-скъп" начин, купих си bluetooth .Обаче вече стария ми GSM K500i няма bluetooth и ако разбера как да оправя кабела ще е по добре да качвам директно на него, а не първо през новия и след това и на SE K500i. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост