Jump to content

Проблем с Windows и открит нов хардуер

marcelo

Препоръчан пост

здравеите първо на всички ,нов съм във форума дори незнам дали съм уцелил правилния раздел та проблема ми се състои в следното при всяко стартиране на уиндоуса ми изписва че е открит нов хардуер а такова животно нема на какво може да се дължи това
Сподели другаде

Хайде сега като в детската градина ще вадим думичките с ченгелче. Кои са устройствата? Дай шот, ако можеш. Като се появи този надпис ти какво кликаш?
Сподели другаде

Свали си програмата Unknown Devices, както и файла с дефинициите за нея. Разархивирай програмата в някоя папка, добави в папката и текстовия файл (припокриваш съществуващия), стартирай програмата и направи една снимка да видим какво ще излезе.

Друг вариант е да щракнеш с десен бутон върху неразпознатото устройство в Device Manager, да избереш командата за обновяване на драйвера и да включиш търсенето на драйвери в ИНТЕРНЕТ; това работи, ако на съответния компютър имаш връзка с ИНТЕРНЕТ и си инсталирал SP2 за WindowsXP.

Сподели другаде

• 1 month later...
Ами и аз имам подобен проблем с USB Data Cable, когато го включа към USB-то изписва Unknown Device.Нямам никаква представа защо така.Пуснах една програма да сканира за подобни грешки и тя ме отведе в един сайт където пишеше, че проблема най-вероятно идва от драйверите на дъното или от BIOS.Понеже преди една седмица си флашнах BIOS(с по-нов) почти се съгласих, но този проблем го имах и преди това, така че този вариант за мен отпадна.Отиваме към драйверите на дъното(GB K8-VT800M) влезнах в техния сайт изтеглих най-новите, рестартирах, включих кабела и отново Unknown Device.Та при мен не проработи, но вие може да пробвате пък ако стане пишете.Иначе аз си реших проблема по лесния и "по-скъп" начин, купих си bluetooth :thumbsup: .Обаче вече стария ми GSM K500i няма bluetooth и ако разбера как да оправя кабела ще е по добре да качвам директно на него, а не първо през новия и след това и на SE K500i.
Сподели другаде