vladols Публикувано Февруари 2, 2008 Report Share Публикувано Февруари 2, 2008 Значи,искам програмата да бъде лесна за ползване. Като играя на някоя игра или да речем съм в интернет или използвам някоя програма, след като свърша, да дам стоп например и да ми се запише като видео файл! Не съм притенциозен какъв формат да бъде файла. Искам да речем, ако не сте ме разбрали, като движа стрелката на мишката, после да гледам как съм я движил. Програмата ми трябва предимно за игрите! Благодаря предварително!!!! :thumbsup: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Февруари 2, 2008 Report Share Публикувано Февруари 2, 2008 Значи,искам програмата да бъде лесна за ползване. Като играя на някоя игра или да речем съм в интернет или използвам някоя програма, след като свърша, да дам стоп например и да ми се запише като видео файл! Не съм притенциозен какъв формат да бъде файла. Искам да речем, ако не сте ме разбрали, като движа стрелката на мишката, после да гледам как съм я движил. Програмата ми трябва предимно за игрите! Благодаря предварително!!!! :thumbsup: Предполагам, че FRAPS ще ти свърши добра работа, но е платена Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 2, 2008 Report Share Публикувано Февруари 2, 2008 За запис на десктоп Camtasia Studio е доста богата на опции. Иначе и продуктите на ZDSoft не са лоши - Screen Recorder и Game Recorder. Всички изборени програми са платени. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Cheers Публикувано Февруари 11, 2008 Report Share Публикувано Февруари 11, 2008 D3DGear може също да записва добре видео, да прави снимки на 3D игри: Цък. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост