МакЛамер Публикувано Февруари 1, 2008 Report Share Публикувано Февруари 1, 2008 Имам следния въпрос: В момента съм с видео ATI Radeon X1550 и драйвери на ATI Catalyst 7.12 това е на Windows XP SP2- който е преработен а не е оригинален Windows.Използвам преработен щото ми харесва бързината и стабилноста му.Използвам компютъра доста често за да играя по-новите игри които гълтат доста ресурси-затова гледам да си оптимизирам максимално операционната система-и спирам всички ненужни услуги.Направи ми впечетление, че имам стартирани 2 процеса ati2evxx в таск мениджъра.Тъй като в описанието на този Windows който използвам пишеше че съдържа голямо количество добавени драйвъри се сетих че единият от тези процеси е вероятно от стар ати драйвър който е вграден в този Windows в такъв случай ще го спра за да не заема ресурси.Обаче не съм сигурен дали не е част от новия драйвър. Единият от тези файлове ati2evxx.exe е в C:\Windows\System32\ , а другият в C:\D\ тази папка която е озаглавена D се намира на системния дял и съдържа други подпапки наречени само с по една буква- G,A,M,1 и така нататък - много са - та в тези подпапки има още няколко файла ati2evxx.exe които като ги намеря с SEarch ми дава че са модифицирани с по стара дата затова ме съмнява , че това е паката с добавените драйвери Затова искам да попитам при оригинален Windows има ли такава папка D на системния дял и ако някой има Catalyst 7.11 или по-нов да каже дали тези процеси при него са 2 или само един Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Февруари 1, 2008 Report Share Публикувано Февруари 1, 2008 Тази папка е на пакета с драйвери, която вероятно този, дето е правил диска е добавил, при нормалните инсталации я няма. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 1, 2008 Report Share Публикувано Февруари 1, 2008 Имам следния въпрос:Използвам преработен щото ми харесва бързината и стабилноста му.Самоделките не винаги са по-бързи, а за стабилни да не говорим. Лично аз предпочитам да си окастря Windows-а лично, вместо да се доверявам на някой си там. Направи ми впечетление, че имам стартирани 2 процеса ati2evxx в таск мениджъра.Тъй като в описанието на този Windows който използвам пишеше че съдържа голямо количество добавени драйвъри се сетих че единият от тези процеси е вероятно от стар ати драйвър който е вграден в този Windows в такъв случай ще го спра за да не заема ресурси.Обаче не съм сигурен дали не е част от новия драйвър. Единият от тези файлове ati2evxx.exe е в C:\Windows\System32\ , а другият в C:\D\ тази папка която е озаглавена D се намира на системния дял и съдържа други подпапки наречени само с по една буква- G,A,M,1 и така нататък - много са - та в тези подпапки има още няколко файла ati2evxx.exe които като ги намеря с SEarch ми дава че са модифицирани с по стара дата затова ме съмнява , че това е паката с добавените драйвери Затова искам да попитам при оригинален Windows има ли такава папка D на системния дял и ако някой има Catalyst 7.11 или по-нов да каже дали тези процеси при него са 2 или само единОригинален Windows с инсталирани драйвери за ATI няма такава папка. Няма и 2 такива процеса, а само 1. И той обаче не е нужен за нормалното функциониране на драйверите.Поредното доказтелство за калпави самоделки. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
МакЛамер Публикувано Февруари 1, 2008 Author Report Share Публикувано Февруари 1, 2008 Мерси за инфото- от тази самоделка нищо не е рязано , само са добавени някои много полезни програми и няколко функции-не е калпава-с нея ми е по-удобно да работя-има няколко много полезни функции към десен бутон които постоянно ми липсваха при работа с файлове в стандартния Win(но това е лично мнение).Щом като този процес е един просто другия спокойно мога да го махна- за да освободя ресурси. А иначе този процес наистина не е необходим при нормалните потребители,но пък е необходим за функцията в Catalyst -ATi Overdrive.И отчасти намалява натоварването на картата. Още веднъж благодаря за информацията беше ми много от полза. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост