coojoe_213 Публикувано Януари 31, 2008 Report Share Публикувано Януари 31, 2008 Здравейте. Това се ми се случи преди малко. Въобще не ми зарежда и операц.с-ма. Какво може да се направи, според вас? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 31, 2008 Report Share Публикувано Януари 31, 2008 Каква ОС имаш и инсталирал ли си друга ОС или някаква буутваща програма? Имало ли е някакви токови удари или нещо такова?Можеш да опиташ с ресет на BIOS-а, но надали ще има ефект. Виж и дали този коментар няма да ти е от полза. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Petar_kir2000 Публикувано Януари 31, 2008 Report Share Публикувано Януари 31, 2008 Здравейте. Това се ми се случи преди малко. Въобще не ми зарежда и операц.с-ма. Какво може да се направи, според вас? coojoe_213 ти имаш ли изобщо твърд диск? Това е само майтап.... До колкото си спомням, още от 18 януари ти имаше проблеми с твърдия диск. http://softvisia.com/forums/index.php?show...=5708&st=15Явно няма да се оправи софтуерно...Гаранционен ли е? Ако да - бягай го връщай. Ако не... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coojoe_213 Публикувано Януари 31, 2008 Author Report Share Публикувано Януари 31, 2008 Приятелю, абсолютно чисто нов ми е харда. До преди 4-5 часа бачкаше пс-то. Слушах музика, след което тя спря, рестартирах, тъй като заби и ето. Иначе съм с Windows XP (SERVISE PACK 2), не нямам друга операц.с-ма освен тази. Токов удар не е имало, то за един път стана. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
anni Публикувано Януари 31, 2008 Report Share Публикувано Януари 31, 2008 Какво ти е захранването? Някой беше казал че към това хардовете са най-чувствителни. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Февруари 1, 2008 Report Share Публикувано Февруари 1, 2008 Захранване - слабо, подути кондензатори, огледай дъното за подути кондензатори,опитай със смяна на кабелите на харда. Други възможни проблеми:паметта може да създава проблеми... Би ли посочил отново всички характеристики на твоята машина, включително и марка + ватове на захранващия блок? ПП Незнам в кои фирми го носиш или си го носил, но можеш да питаш в Менора или Бергон, да ти направят една пълна диагностика за да ти открият/отстранят проблема... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост