budisimo Публикувано Февруари 29, 2008 Report Share Публикувано Февруари 29, 2008 да му задам 1.3 волта ръчно ли,за дъното ти останах с впечатлението че си имал проблем,но що грешно съм разбрал се успокоих,щото като го сглобявали нещо имало проблем и го сменили с друго,с евереста не ми отчита -12 волта показва 1, и нещо а + 12 го отчита.не разбрах последно 60 градуса за чипсета много ли е и за процесорите също по ортус натоварени без товар са 37- до 40. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Февруари 29, 2008 Report Share Публикувано Февруари 29, 2008 Никъде не съм споменавал за такива проблеми с дънната платка...*Колкото до волтажите, а и настройките на паметта в БИОС, е хубаво да не са на AUTO. Ако на 1.3v процесора е стабилен, няма нужда да се повиша повече, ако не е тогава вдигаш с една стъпка нагоре. Хубаво е за отчитанията на евереста да прикачиш една снимка, че със тези запетайки и мнения от едно изречение, ми е малко трудно да те разбера.Температурите според мен са малко височки, но това си мисля че се дължи на боксовото охлаждане, което от своя страна допълнително 'обдухва' със топъл въздух радиаторите на чипсет-а.Ако смяташ да си държиш процесора на висока работна честота, е хубаво да се помисли за охладител с висока основа, като предложението, за което ти писах на ЛС, а именно ASUS Triton. * работя в компютърна фирма и сам си сглобявам чарколяците! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
budisimo Публикувано Февруари 29, 2008 Report Share Публикувано Февруари 29, 2008 Никъде не съм споменавал за такива проблеми с дънната платка...*Колкото до волтажите, а и настройките на паметта в БИОС, е хубаво да не са на AUTO. Ако на 1.3v процесора е стабилен, няма нужда да се повиша повече, ако не е тогава вдигаш с една стъпка нагоре. Хубаво е за отчитанията на евереста да прикачиш една снимка, че със тези запетайки и мнения от едно изречение, ми е малко трудно да те разбера.Температурите според мен са малко височки, но това си мисля че се дължи на боксовото охлаждане, което от своя страна допълнително 'обдухва' със топъл въздух радиаторите на чипсет-а.Ако смяташ да си държиш процесора на висока работна честота, е хубаво да се помисли за охладител с висока основа, като предложението, за което ти писах на ЛС, а именно ASUS Triton. * работя в компютърна фирма и сам си сглобявам чарколяците! много съм ти благодарен за съветите нямам опит с клока и вярвам на това коетоми пишеш и аз имах съмнения че охлаждането на процесора обдухва с топъл въздух чипсета защото е ниско долу ще поръчам едно такова охлаждане като твоето с каква паста да го намажа или си има към охлаждането http://img.data.bg/i.php?id=833193 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
budisimo Публикувано Март 6, 2008 Report Share Публикувано Март 6, 2008 Задал съм му на 2800 с множител 8 защо ми пише 3500мгх http://img.data.bg/i.php?id=842004 ортуса ЦПУ спеед на каква честота работи според вас Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост