coojoe_213 Публикувано Януари 29, 2008 Report Share Публикувано Януари 29, 2008 Здравейте. Тъй като съм си спрял ъпдейтите на Windows-a, имам една иконка, която ме дразни в десния ъгъл. Възможно ли е, да може да се премахне, да не я виждам? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
blood Публикувано Януари 29, 2008 Report Share Публикувано Януари 29, 2008 Oх, има хиляда теми във форума с този въпрос, както и да е, ще отговарям по памет.Run > services.msc > Security center > General > Startup type - Disabled Играта на дескопа ти не е ли Mad Man, не Made man? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Petar_kir2000 Публикувано Януари 29, 2008 Report Share Публикувано Януари 29, 2008 Здравейте. Тъй като съм си спрял ъпдейтите на Windows-a, имам една иконка, която ме дразни в десния ъгъл. Възможно ли е, да може да се премахне, да не я виждам? Добре правиш coojoe_213 ! По-добре попитай още веднъж, от колкото да ти обясняват, как да преинсталираш Windows-a! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Януари 29, 2008 Report Share Публикувано Януари 29, 2008 Натискаш върху иконката, дето си посочил, избираш Change the way Security Center alerts me и махаш отметките. Ето снимка на това, което трябва да се направи. http://img405.imageshack.us/img405/9494/alertlo0.th.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост