aleksoft Публикувано Януари 29, 2008 Report Share Публикувано Януари 29, 2008 На флашката имах две гадинки които махнах:http://www2.imgshare.eu/i/tn_MJL28304.jpg След което при опит да се стартира флашката от My computer ми излиза този прозорец:http://www2.imgshare.eu/i/dpD28366.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 29, 2008 Report Share Публикувано Януари 29, 2008 Действието по подразбиране за двоен клик Open ли е, т.е. с десен клик Open ли е удебелено? Опита ли с деинсталация на флашката от Device Manager или с форматиране? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Януари 29, 2008 Report Share Публикувано Януари 29, 2008 Сигурен ли си че гадините ги няма?Почти всички съвременни гадини си правят точки за възстановяване, които след рестарт на РС-то се възстановяват. Особено когато е активирана услугата - System Restore! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
aleksoft Публикувано Януари 30, 2008 Author Report Share Публикувано Януари 30, 2008 Действието по подразбиране за двоен клик Open ли е, т.е. с десен клик Open ли е удебелено? Опита ли с деинсталация на флашката от Device Manager или с форматиране?Не,удебелено е Setup:http://www2.imgshare.eu/i/tn_Xz784395.jpgДеинсталирах флашката от Device Manager,форматирах я,но без успех.Volume KINGSTON (N:) Volume size = 3,72 GB Cluster size = 4 KB Used space = 374 MB Free space = 3,36 GB Percent free space = 90 % Volume fragmentation Total fragmentation = 0 % File fragmentation = 0 % Free space fragmentation = 0 % File fragmentation Total files = 3 398 Average file size = 110 KB Total fragmented files = 0 Total excess fragments = 0 Average fragments per file = 1,00 Pagefile fragmentation Pagefile size = 0 bytes Total fragments = 0 Folder fragmentation Total folders = 616 Fragmented folders = 4 Excess folder fragments = 7 --------------------------------------------------------------------------------Fragments File Size Files that cannot be defragmentedNone [скриване на текста]");document.close(); Сигурен ли си че гадините ги няма?Почти всички съвременни гадини си правят точки за възстановяване, които след рестарт на РС-то се възстановяват. Особено когато е активирана услугата - System Restore!Активирано ми е System Restore ,но съм сигурен,защото когато бяха там AVG-то веднага ги засичаше. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 30, 2008 Report Share Публикувано Януари 30, 2008 На друг компютър как се държи флашката? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
aleksoft Публикувано Януари 30, 2008 Author Report Share Публикувано Януари 30, 2008 На друг компютър как се държи флашката? По същия начин. Ще можели някой който има също флашка Kingston да ми прати Autoplay.ini файла,защото в главната директория липсва? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nikolaijelev Публикувано Януари 30, 2008 Report Share Публикувано Януари 30, 2008 Mисля че няма Аutoplay файл...Кликни с десен бутон и избери' Properties'...от втория таб задаваш какво действие да се изпълни. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
aleksoft Публикувано Януари 30, 2008 Author Report Share Публикувано Януари 30, 2008 Ако няма такъв файл значи така ще си остане защото от Properties вече изпълних всички действия и нищо не се промени. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 30, 2008 Report Share Публикувано Януари 30, 2008 Да нямаш предвид Autorun.inf? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
aleksoft Публикувано Януари 30, 2008 Author Report Share Публикувано Януари 30, 2008 Помня че в флашката имаше някакъв файл който започваше с Auto... значи може и това да е. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nikolaijelev Публикувано Януари 30, 2008 Report Share Публикувано Януари 30, 2008 Посети тази страница. Виж кой е твоя модел и прочети каквото ти трябва. Продукта има поддръжка.Пробвай да го възстановиш този файл. Избързал си с форматирането, но може и да стане.Taкa изглежда при мен! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
aleksoft Публикувано Януари 31, 2008 Author Report Share Публикувано Януари 31, 2008 Написах им за проблема и получих емайл че ще ми отговорят до 48 часа. Сега остава да чакаме... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Януари 31, 2008 Report Share Публикувано Януари 31, 2008 Мисля че е добре да прочетеш тази тема.Иначе ми е чудно за какви файлове говориш, понеже аз имам две флашки на кингстън (едната фирмена, ма това е друга тема) и двете намят и не са имали някакви файлове (едната дойде с две игри, но това е друго).Полезно ще е да споменеш имената на гадините, които си очистил, както и антивирусната, която ползваш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
aleksoft Публикувано Януари 31, 2008 Author Report Share Публикувано Януари 31, 2008 Мисля че е добре да прочетеш тази тема.Иначе ми е чудно за какви файлове говориш, понеже аз имам две флашки на кингстън (едната фирмена, ма това е друга тема) и двете намят и не са имали някакви файлове (едната дойде с две игри, но това е друго).Полезно ще е да споменеш имената на гадините, които си очистил, както и антивирусната, която ползваш. Може и да съм останал с погрешно впечатление че има такъв файл. Използвам AVG Anti-Virus plus Firewall (лицензирана версия) ,а гадините са:http://www2.imgshare.eu/i/tn_MJL28304.jpg П.П.От Kingston ми пратиха писмо но съдържанието е на английски и не всичко мога да разбера ще можели да ми разясните? Thank you for contacting Kingston Technical Support. Note that Windows Vista does not require any drivers. Please first try this hot fix from Microsoft: http://support.microsoft.com/kb/937187 If it doesn’t work, please try the following: 1. Insert drive and wait for about 20 seconds to see if the driver installation is slow. If you receive a “Found New Hardware” dialog box click on cancel and unplug the data traveler. 2. Check if usbstor.inf and usbstor.pnf are missing in C”\Windows\Inf folder. It's possible they are corrupt, or were deleted during Vista installation/upgrade. Not having these files will result in drivers not getting loaded for USB devices. 3. If the two files are missing, please do the following: a) Locate the latest usbstor.inf and usbstor.pnf from Windows\System32\DriverStore\FileRepository\usbstor.inf_.... folder(s). There may be multiple usbstor_inf... folders, choose the newest. b) copy the two files to Windows\Inf. Do not copy the entire content from FileRepository, just the usbstor.inf and usbstor.pnf. c) reinsert the USB device 4. If this doesn't work, or the usbstor.inf and usbstor.pnf exist in Windows\Inf, try each of the following locations for driver search (enable "Include subfolders" in the Browse window):a) Windows\Infc) Windows\System32\DriverStore\FileRepository\d) Windows\System32\DriverStore\FileRepository\usbstor.inf_...e) Windows\System32\DriverStore\FileRepository\disk.inf_...f) Windows\System32\DriverStore\FileRepository\volume.inf_...g) Windows\System32\DriverStore\FileRepository\wpdfs.inf_...h) Windows\System32\Spool\Drivers 5. Check Device Manager for incorrectly installed drivers for the DataTraveler; uninstall them and reinsert the drive. 6. Make sure BIOS is set to enable USB device support. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 31, 2008 Report Share Публикувано Януари 31, 2008 1) Как така си им писал email, след като не знаеш английски?2) Всъщност с коя ОС си? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост