dsdimitrov Публикувано Януари 28, 2008 Report Share Публикувано Януари 28, 2008 Здравейте прощавайте за травиалната тема ама като се рових из форума неоткрих нищо за нея. Значи проблема ми е следния имам CD записвачка NEC CD-RW NR-9300A и също така имам DVD записвачка ASUS DRW-1608P2S до сега съм нямал проблеми с тях ъпдейтнал съм ги работят без отказно. Но от няколко дена насам неискат да изтриват презаписваеми дискове а също така мултисешън диск неискат да го продължат дава ми съобщение че диска не е презаписваем да сложа такъв. Записвам с NERO имах 7 версия сложих 8 пак същото. Върнах на старата не се оправи. Преди да стане този проблем бях започнал да записвам диск и му дадох мултисешъм изписа ми съобщение че нямало да бъде четен от други рекордери или нещо подобно. Какво може да е станало с записвачките едвали и двете са се развалили наведнъж?купих си но презаписваем CD диск записах час от него на мултисешън. Реших да го изтрия или да добавя нещо ама нестава казва ми че трябва да сложа презаписваем диск, какво става с тези устройства, някой може ли да ми помогне, Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 28, 2008 Report Share Публикувано Януари 28, 2008 Явно не си се ровил, защото в текущия раздел, малко по-надолу се мъдри такава тема със заглавие "Проблем със записвачката и презаписваемите дискове". В нея, във втория коментар давам две предложения, които могат и да помогнат в твоя случай. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Dr. Epstein Публикувано Януари 28, 2008 Report Share Публикувано Януари 28, 2008 Премахни неро с неговия инструмент. Сложи тази програма http://www.avtlab.ru/scdwriter.htmТова е лична молба. Програмата е килобайти, но я намирам за много истина. Направи проби и дай резултат. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dsdimitrov Публикувано Януари 28, 2008 Author Report Share Публикувано Януари 28, 2008 Много благодаря Night_Raven всичко работи идеално :bravo: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост