evropeiski Публикувано Януари 28, 2008 Report Share Публикувано Януари 28, 2008 Безпричинно ми изчезна важна папка в My Documents. Папката си беше в My Documents и след 2 часа като проверих я нямаше. Проверих да не би без да съм искал да съм я изтрил но я няма Изпробвах различни програми за Undelete но не я откриват. Проверих да не би папката да е станала скрита но я няма. Изпробвах да я открия с търсачката на Уина но не я открива. На десктопа си бях няправил Shortcut на тази важна папка но сега като кликна на него той ме отвежда в друга папка. Направо луда работа и немога да си го обясна как е станало, защо не е изчезнала някоя друга папка а точно тази в която имам важни неща / баси късмета/. Каква може да е причината за това и дали има някакъв начин да се възстанови тази папака. За съжаление System Restore на диск Д съм го изключил. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 28, 2008 Report Share Публикувано Януари 28, 2008 Само ти ли работиш на компютъра? Занимавал ли си се с акаунтите в Windows - да си трил акаунт или нещо такова?Мога да предложа да пробваш с RecoverMyFiles. P.S.: System Restore е нямало как да ти помогне, дори и да е била пусната. Тя не запазва стандартни файловете от обикновени папки. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
МакЛамер Публикувано Февруари 2, 2008 Report Share Публикувано Февруари 2, 2008 Безпричинно ми изчезна важна папка в My Documents. Папката си беше в My Documents и след 2 часа като проверих я нямаше. Проверих да не би без да съм искал да съм я изтрил но я няма Изпробвах различни програми за Undelete но не я откриват. Проверих да не би папката да е станала скрита но я няма. Изпробвах да я открия с търсачката на Уина но не я открива. На десктопа си бях няправил Shortcut на тази важна папка но сега като кликна на него той ме отвежда в друга папка. Направо луда работа и немога да си го обясна как е станало, защо не е изчезнала някоя друга папка а точно тази в която имам важни неща / баси късмета/. Каква може да е причината за това и дали има някакъв начин да се възстанови тази папака. За съжаление System Restore на диск Д съм го изключил. Незнам дали твоя проблем е същия но аз имах подобен случай с с компютъра на един приятел.Копирах снимки от фотоапарата на компютъра му в една папка след около 5 минути папката изчезна все едно се изпари и не се намери изобщо- интересно е че се оказа хардуерен а не софтуерен проблем- компютъра му прегряваше- щото като усили вентилите в кутията изчезването на папки спря.Обаче не можахме с точност да определим кое прегряваше дали проца,северния мост или видеото.Някъде също бях чел за проблеми с папки и икони които възникват при прегряване на процесора и проблем с кеша. Това го давам само като пример щото в твоя случай може да е нещо коренно различно-има поне 1000 причини-повредени регистри ,повредени системни файлове ,вируси ,шпиони,забозен уиндоус, конфликт на програми,проблеми от ъпдейти и т.н.понякога свалянето на някои ъпдейти които променят системните файлове може да предизвика подобни симтоми и др. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост