tsvetanov-bg Публикувано Януари 27, 2008 Report Share Публикувано Януари 27, 2008 Така,купих си миналата година май месец един LCD монитор марка V7 19" wide и стандартната му резолюция е 1440x900.Като си пусна игра,като например Quake 3 Arena,в която няма опция за настройка на такава резолюция ми изкарва играта на резолюция 800x600 с две черни ленти отстрани,а не се оразмерява автоматично според големината на екрана.Един колега на баща ми има също удължен монитор LCD и му се оразмерява.В игрите,като CS1.6,FIFA 08,etc. има опция за такава резолюция и си глася настройките от там.Има ли начин да ми се оразмеряват игрите по големината на екрана и някаква настройка да се направи или нещо такова...моля ви помогнете ми все не ми се е разправяло да питам,но най-сетне се реших,моля ви,помогнете ми !!! P.S.:Само да вметна,че видеокартата ми е nVIDIA 5200 FXХарактеристики на PC-то (ако са нужни): Компютър: AMD Athlon 2200+;256MBRAM;Processor 1.81 Ghz; Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 27, 2008 Report Share Публикувано Януари 27, 2008 Разпъването на съдържанието по телевизора при подавана различна от стандартна разделителна способност си зависи от телевизор. Т.е. телевизора трябва да си има такава опция, за да се получи желания ефект. Отделен е въпросът, че тогава картината ще се деформира. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tsvetanov-bg Публикувано Януари 27, 2008 Author Report Share Публикувано Януари 27, 2008 демек може ли да се оправи както аз искам или не ??? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 27, 2008 Report Share Публикувано Януари 27, 2008 Телевизорът е твой, ти трябва да му знаеш настройките, не аз. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tsvetanov-bg Публикувано Януари 27, 2008 Author Report Share Публикувано Януари 27, 2008 добре мерси !! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост