Vili_Vanili Публикувано Януари 26, 2008 Report Share Публикувано Януари 26, 2008 Здравейте приятели, ааам имам следният проблем(абе той не е само един, нооо все от някъде трябва да се започне :Та значи, имаме си една мрежичка в квартирката- АДСЛ нет, минава през Аксес Пойнт ( е мн е тъпо тия неща на кирилица да се пишат ) , единият комп е свързан безжично , другият е с кабел, но с втория имам следния проблем - скайп си има, ноо като вкл интернет експлорер, не зарежда нищо... опитах се да пипам разни настройки, ноо безуспешно. Дайте някакви идеи, предложения или нещо такова, моля Благодаря в аванс ) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
paro Публикувано Февруари 3, 2008 Report Share Публикувано Февруари 3, 2008 Спри Skype и виж дали експлорера ще ти отваря страници. Като казвам да спреш Skype имам впредвид, да го изключиш нацяло.Кажи какво става и после ще видим. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
paro Публикувано Февруари 10, 2008 Report Share Публикувано Февруари 10, 2008 Здравей Vili_Vanili, темата има ли развитие? Ако са се оправили нещата можеш да споделиш и с нас! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
chimotoki Публикувано Септември 4, 2008 Report Share Публикувано Септември 4, 2008 Ей,хора,аз имам същия проблем.Моля Ви помогнете! :'( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост