IVAN Публикувано Януари 26, 2008 Report Share Публикувано Януари 26, 2008 http://idol.free.bg/images/nevena-music-idol.jpg Невена е готова с невероятна нова песен, с която директно ще атакува родния финал на Евровизия. Песента се казва "Не изчезвай" и е изключително завладяваща и много музикантска, един от най-впечатляващите записи на певицата до момента. В нея първият български Мюзик Айдъл разкрива уникалните си вокални възможности в комбинация със заразително соул звучене и стилен аранжимент.Продуценти са БНТ и Вирджиния Рекърдс. Композицията е дело на Миро Гечев и Карла Рахал, а текстът на Ваня Щерева. "Не изчезвай" е едно от трите заглавия, които директно отиват на българския финал според регламента на конкурса. "Тази песен е страхотно красива, мелодична и изпълнена с емоции, които няма да оставят никого равнодушен," разкрива Невена. "Много съм развълнувана, че ще имам своя песен на Евровизия. Надявам се всички, които обичат новата българска музика да харесат парчето и да гласуват за мен." "Работата по тази песен беше много приятна. Невена има ужасно красив глас и ние наистина се надяваме, че по-голямата част от хората ще успеят да усетят парчето" споделят авторите на музиката и аранжимента Миро Гечев и Карла Рахал. За първи път Невена ще изпълни песента тази събота (26 януари) в ефира на БНТ и ТВ предаването ЕвроБГВизия. Песента ще бъде записана и във версия на английски език. източник: actualno.com чрез http://ggbit.info/ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mireto Публикувано Февруари 19, 2008 Report Share Публикувано Февруари 19, 2008 Много оригинален клип. Браво на Сюлиево! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Февруари 19, 2008 Author Report Share Публикувано Февруари 19, 2008 Новата и песен е наистина готина, но не мисля че тя ще земе бг евровизия Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Февруари 23, 2008 Author Report Share Публикувано Февруари 23, 2008 Честито на победителите:DEEP ZONE & BALTHAZAR - DJ, TAKE ME AWAY Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост