Nav Публикувано Юли 18, 2006 Report Share Публикувано Юли 18, 2006 (Редактиран) Преди бях голямо фенче...и лудо разбира се. Много играех игри като Diablo, Diablo II, Age of Empires II(докато дойде тройката спрях да играя), NFS 6 и двата ъндърграунда, Heroes III и др. Предимно стратегии като Cossacks и Stonghold джитках ама нещо почнаха да ми поомръзватСега имам само Icy Tower и Diablo(ама едно) на РСто в случай, че ми спрат нета Редактиран Юли 18, 2006 от Nav Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sir William Публикувано Юли 18, 2006 Report Share Публикувано Юли 18, 2006 Аз си пускам игра много рядко, ама харесвам Heroes III и въобще всичко от този род. Даже веднъж взех за подарък една игра преди години: Disciples, която след като си я пуснах ми допадна доста. Имам всичките и версии досега. Дано пуснат нещо ново... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimitrovgi Публикувано Февруари 2, 2008 Report Share Публикувано Февруари 2, 2008 Аз пък да си призная не играя игри. Не ми остава време пък и ми е по- интересно да се занимавам с някоя програма, отколкото с игри. Въпрос на предпочитание.Ако изобщо играя, предпочитам съвсем опростени игри от рода на пасианси, судоку и разни такива. Значи сте умна!!! Вашето поприще е НАУКАТА. Ако желаете мога да ви подавам много хубави, но труднички задачи. Например: "На колко нули завършва числото 101! (фактуриел) , т.е. прозведението 1.2.3.4.....98.99.100.101Дерзайте! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coojoe_213 Публикувано Февруари 2, 2008 Report Share Публикувано Февруари 2, 2008 Return to Mysterious Island, Destination Treasure Island, Tomb Raider Legend, Made Man, Sherlock Holmes, Blood Rayne (двете части) и може би San Andres Resident Evil Dead, Samurai Shadown 2, 3, 4. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
blood Публикувано Февруари 2, 2008 Report Share Публикувано Февруари 2, 2008 Ох, игрите, които съм играл играл, превъртал, са ми харесвали са... адски много. Тъй де... поименно.Pirates of the caribbeanFable: The lost chaptersHitman seriesMax Payne seriesGTA seriesCOD Series / без 4 / NFSU1/U2BallanceReturn to castle WolfensteinHalf Life 2Urban Free Style SoccerPainkillerИ т.н. и т.н. И все пак играта за мен си остава Counter-Strike, която играя непрекъснато Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
aleksoft Публикувано Февруари 2, 2008 Report Share Публикувано Февруари 2, 2008 Играя само когато сме се събрали с приятели в нас иначе не. Те преди играеха Counter-Strike,но аз ги запалих по F.E.A.R. Combat. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Февруари 3, 2008 Report Share Публикувано Февруари 3, 2008 Например: "На колко нули завършва числото 101! (фактуриел) , т.е. прозведението 1.2.3.4.....98.99.100.101 Дерзайте!11 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
black hawk Публикувано Февруари 3, 2008 Report Share Публикувано Февруари 3, 2008 Разцъквам предимно шутърчета, ако някое ми допадне.Примерно:Half Life 1,2COD SeriesМedal of honorPainkiller1,2Return to castle Wolfenstein (руската версия леко ме изпоти ) И т.н. и т.н. А и Prince of persia Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
jumbi_98 Публикувано Юли 22, 2008 Report Share Публикувано Юли 22, 2008 Може да се каже И аз ви препоръчвам Sims 2 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coojoe_213 Публикувано Юли 22, 2008 Report Share Публикувано Юли 22, 2008 Наскоро, до онзи ден играх God Of War /1,2/ - играта е направена перфектно.Който има време и възможност може да я пробва. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sprint-Debugger Публикувано Юли 27, 2008 Report Share Публикувано Юли 27, 2008 Аз вече по-рядко играя игри. Иначе любимите ми са:GTA seriesNFS seriesTrackmania Nations ForeverВ момента разцъквам единствено Trackmania-та в online режима и се мъча да се издигна в световната ранг листа. Ако някой се интересува от играта, може да научи повече за нея от моя сайт: www.tmn-fan.hit.bg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
jerry Публикувано Юли 27, 2008 Report Share Публикувано Юли 27, 2008 Counter-Strike (Играя от 1996) , имам една от най-големите ЦС Мрежи FIFA/UEFA Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coojoe_213 Публикувано Юли 27, 2008 Report Share Публикувано Юли 27, 2008 Също ще добавя и тези две части Samurai Spirits, които за PlayStation 2. Инче има и за емулатора МАМЕ под името Samurai Shodown.Аз ги играя от 93-та година, още игрите с ръчки от как ги има . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
leoric Публикувано Май 29, 2009 Report Share Публикувано Май 29, 2009 Чат-пат играя. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
commix Публикувано Май 29, 2009 Report Share Публикувано Май 29, 2009 Не съм кой знае какъв геймър опита ми е малък : Painkiller, Max Payne, CounterStrike (чат пат) - докато не свършат патроните GuiltiGear x2, MortalCombat 3 (независимо за каква платформа) - докато клавиатурата остане без копчета Пасеанси,Tomb Raider (без "Underworld" защото не ми тръгва) The Treasure Of Mistery Isladn - когато ме сърби мозъка World Of Warcraft (ама нещо ми втръсна) WarCraft III The Frozen Throne (развитие,дота и главно вампирисим) - Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост