stanilabg Публикувано Януари 26, 2008 Report Share Публикувано Януари 26, 2008 Има ли възможност да се свърже мобилен телефон към MP3 player? И телефона и MP3 player-а имат USB. Целта ми е да прехвърля някакъв фаил от MP3 player-а към телефона, без помоща на компютър, при "полеви условия". Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Януари 26, 2008 Report Share Публикувано Януари 26, 2008 Много ме съмнява това мен. И да се осъществи хардуерната връзка (демек кабелите), не е ясно дали ще се разберат двете устройства едно с друго (крайно съмнително). Поради тази причина аз ползвам мп3 плейър и телефон с поддръжка на MicroSD карти, много удобно е за обмен, но малко плейъри имат такъв слот Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 26, 2008 Report Share Публикувано Януари 26, 2008 Комуникацията между по USB се извършва на принципа домакин-гост, ако мога така да се изразя. Когато свързваш някое USB устройство към компютър, последният играе ролята на домакин. В случая обаче имаша двама гости и няма как да се осъществи връзката. Има MP3 плеъри, които могат да се свързват към други плеъри, но това са някои модели на конкретни марки. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stanilabg Публикувано Януари 26, 2008 Author Report Share Публикувано Януари 26, 2008 Много ме съмнява това мен. И да се осъществи хардуерната връзка (демек кабелите), не е ясно дали ще се разберат двете устройства едно с друго (крайно съмнително). Поради тази причина аз ползвам мп3 плейър и телефон с поддръжка на MicroSD карти, много удобно е за обмен, но малко плейъри имат такъв слот Точно такъв MP3 player имам - Canyon, но работата е там, че колегите ми нямат такива телефони за да могат да си свалят някакво клипче или други такива "глупости", като им дам картата. Аз също се съмнявах дали връзката ще стане, но не е срамно да попиташ... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Dr. Epstein Публикувано Януари 28, 2008 Report Share Публикувано Януари 28, 2008 Има ли възможност да се свърже мобилен телефон към MP3 player? И телефона и MP3 player-а имат USB. Целта ми е да прехвърля някакъв фаил от MP3 player-а към телефона, без помоща на компютър, при "полеви условия". Да, купи си USB Bridge. Това е за такива цели. Kaто ми се напълни картата на фотоапарата с негова помощ преливам снимките в картата на gsm телефона. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост