ivailo666 Публикувано Януари 22, 2008 Report Share Публикувано Януари 22, 2008 Много ще бъда благодарен ако някой ми помогне. Значи проблема е следния имам 5 дяла обаче като преинсталирвам ми засича само C i D,а предитова ми засичаше и останалите. После нали като ми изпише да форматирам диска преди ми показваше да избера FAT ili NTFS а сега не ми дава даизбирам показва ми само NTFS. След това преди имах една много добра програмка която си цепех дисковете а сега и тя не ми тръгва вижте какво миизписва Acronis PartitionExpert has detected unsupported hard disk drives. Acronis Partition Expert does not support Windows Dynamic Disks EZ- drives, etc.Моля ви помогнете нещо явно съм забранил. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 22, 2008 Report Share Публикувано Януари 22, 2008 Предлага ти да избираш само NTFS по време на самата инсталация на Windows? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ivailo666 Публикувано Януари 22, 2008 Author Report Share Публикувано Януари 22, 2008 Да а преди бяха и двете Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 22, 2008 Report Share Публикувано Януари 22, 2008 Откога е този проблем? Да имаш случайно някакъв софтуер за възстановяване на системата? Пробвал ли си Partition Magic? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ivailo666 Публикувано Януари 22, 2008 Author Report Share Публикувано Януари 22, 2008 да ама и тя не иска да тръгва дава ми че нещо съм забранил от Computer managment Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 22, 2008 Report Share Публикувано Януари 22, 2008 Е, дай по-пълна информация, ако искаш да ти се помогне. Не отговори и на въпроса ми. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ivailo666 Публикувано Януари 22, 2008 Author Report Share Публикувано Януари 22, 2008 Оправих го изтрих си всички дялове, след това пак разцепих диска и сега се оправи Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост