anni Публикувано Януари 23, 2008 Report Share Публикувано Януари 23, 2008 От тук, ако е XP Professional, ако е Home и аз зациклям. Теглиш и двете под "Driver - Audio", започваш с първото, инстал-рестарт.Пробваш има ли резултат, ако не и второто.Успех. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
diamonds Публикувано Януари 23, 2008 Author Report Share Публикувано Януари 23, 2008 Много ти благодаря за линкчето ... но поне аз не мога да сваля нищо - не се тегли въобще :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
anni Публикувано Януари 23, 2008 Report Share Публикувано Януари 23, 2008 За тегленето не мога да помогна (при мен се тегли). Пробваш докато тръгне!Успех. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
diamonds Публикувано Януари 23, 2008 Author Report Share Публикувано Януари 23, 2008 Когато седнах на настолният компютър успях да изтегля това , което ми трябва . Фактически от тия двете аз вчера съм изтеглила първото и с него ми сече така лошо . Изтеглих другото , но него не мога да го инсталирам ... да не би проблема да е в това , че първото е инсталирано ? Мога ли да го премахна по някакъв начин, за да инсталирам по-големичкия вариант , как мислиш ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 23, 2008 Report Share Публикувано Януари 23, 2008 Трябва да има деинсталация в Add or remove programs. А всъщност защо не иска да се инсталира? Какво изписва? Дай по-подробна информация. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
diamonds Публикувано Януари 23, 2008 Author Report Share Публикувано Януари 23, 2008 В същност го няма в add or remove ... и аз не знам защо- опитах .Ето това ми изписва , когато не иска да се инсталира : The contens of ths file cannot be unpacked . The executable you are attempting to run has been corrupted . Please abtain another copy of the file verify its integrity and try again Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 23, 2008 Report Share Публикувано Януари 23, 2008 Файлът се е скапал при тегленето. Изтегли го отново. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
diamonds Публикувано Януари 23, 2008 Author Report Share Публикувано Януари 23, 2008 Едно голямо благодаря имаш от мен ... а аз като го идтегля сего отново и като го инсталирам пак ще пиша Да , успях да го инсталирам , но резултат нямаше . Явно просто това не е за windows-a , с който съм аз ... Благодря на всички ви за помощта , но явно лаптопа ще ходи на посещение при господата от D&G ... Благодаря още веднъж за отделеното време и внимание ... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост