diamonds Публикувано Януари 22, 2008 Report Share Публикувано Януари 22, 2008 Здравейте ...Обръщам се към вас със следната молба. Закупих си лаптоп , на който днес му инсталираха windowsa ... а сега не мога да се справя със звуковата карта . Изписва ми , че трябва да вляза в контролният панел -> принтери и други хардуери->добавяне на хардуер ... но не знам какво точно да направя , кой хардуер да избера , за да може да има звук :( Нямам диск към лаптопа , нямам какво да инсталирам , за това някой може ли да ми каже какво точно трябва да направя ? Благодаря ви предварително ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 22, 2008 Report Share Публикувано Януари 22, 2008 Като за начало кажи марката и модела на лаптопа. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
diamonds Публикувано Януари 22, 2008 Author Report Share Публикувано Януари 22, 2008 Извинявам се за заглавието , ще гледам оттук нататък да съм по-конкретна ...Лаптопа е HP 530 ... и наистина ми е трудничко да разбера какво точно да направя :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Януари 22, 2008 Report Share Публикувано Януари 22, 2008 Пробвай с този драйвер ХР или за Vista. За Хр трябва да имаш инсталиран ъпдейт КВ888111 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
diamonds Публикувано Януари 22, 2008 Author Report Share Публикувано Януари 22, 2008 изписа някаква грешка ... и не се получи ... :( вече не знам Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 22, 2008 Report Share Публикувано Януари 22, 2008 Кой драйвер всъщност изтегли? Инсталира ли КВ888111? Каква точно грешка изписва?Ако не ни даваш информация, няма как да помогнем Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
diamonds Публикувано Януари 22, 2008 Author Report Share Публикувано Януари 22, 2008 В момента изтеглих това http://drivers.softpedia.com/get/SOU...iver-100.shtml то е същото като това , което ми е дадено по-горе , но при него нямам проблем . Успешно се инсталира всичко докрай ... сега имам звук , което е чудесно , но проблема е друг - сече ! Това от какво може да се получава ? Много е гадно ... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 22, 2008 Report Share Публикувано Януари 22, 2008 Линкът не работи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
diamonds Публикувано Януари 23, 2008 Author Report Share Публикувано Януари 23, 2008 съжалявам , че ще дам линк , но на мен този , който го дадох по-рано ми се отваряше ... ето виж http://hardwarebg.com/forum/showthread.php?t=117160 това изтеглих Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
anni Публикувано Януари 23, 2008 Report Share Публикувано Януари 23, 2008 Какъв точно е модела на лаптопа, и с какъв процесор е?Това HP 530 е недостатъчна информация. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 23, 2008 Report Share Публикувано Януари 23, 2008 А драйверите за останалите компоненти инсталирани ли са? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
diamonds Публикувано Януари 23, 2008 Author Report Share Публикувано Януари 23, 2008 Когато си го закупих ми казаха да вляза в сайта на НР и да си итегля драйвери от там ... Взех компютъра , дадох го да ми инсталират windows-a , но мисля , че не са ми теглили нищо ... А мен чак ме е страх да пипам , за да не направя нещо нередно . Влизах в сайта на НР , но така и не разбрах какво да направя ... Иначе за процесора е това :Intel Celeron M Processor 440 (1.86 GHz, 533 MHz FSB, 1 MB L2 cache) :( Необходимо е всички драйвери да са ми инсталирани ли ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Януари 23, 2008 Report Share Публикувано Януари 23, 2008 diamonds написа: Необходимо е всички драйвери да са ми инсталирани ли ? Да! ПП Не си писал каква ОС ползваш! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
anni Публикувано Януари 23, 2008 Report Share Публикувано Януари 23, 2008 "Необходимо е всички драйвери да са ми инсталирани ли ?" - повечето да.Само HP 530 ли пише на тоя лаптоп? Под монитора, отдолу? Не може да няма други надписи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
diamonds Публикувано Януари 23, 2008 Author Report Share Публикувано Януари 23, 2008 Нищо друго не ми пише ... :( само това Ползвам иначе някакво хр , по-симпатична версийка . От къде бих могла да ги дръпна тия прословути драйвери ... много е кофти с тоя звук , който постоянно прекъсва :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост