Jump to content

Проблем с инсталация на звукова карта на лаптоп

diamonds

Препоръчан пост

Здравейте ...

Обръщам се към вас със следната молба. Закупих си лаптоп , на който днес му инсталираха windowsa ... а сега не мога да се справя със звуковата карта . Изписва ми , че трябва да вляза в контролният панел -> принтери и други хардуери->добавяне на хардуер ... но не знам какво точно да направя , кой хардуер да избера , за да може да има звук :( Нямам диск към лаптопа , нямам какво да инсталирам , за това някой може ли да ми каже какво точно трябва да направя ? Благодаря ви предварително !

Сподели другаде

Извинявам се за заглавието , ще гледам оттук нататък да съм по-конкретна ...

Лаптопа е HP 530 ... и наистина ми е трудничко да разбера какво точно да направя :(

Сподели другаде

В момента изтеглих това http://drivers.softpedia.com/get/SOU...iver-100.shtml

то е същото като това , което ми е дадено по-горе , но при него нямам проблем . Успешно се инсталира всичко докрай ... сега имам звук , което е чудесно , но проблема е друг - сече ! Това от какво може да се получава ? Много е гадно ...

Сподели другаде

Когато си го закупих ми казаха да вляза в сайта на НР и да си итегля драйвери от там ... Взех компютъра , дадох го да ми инсталират windows-a , но мисля , че не са ми теглили нищо ... А мен чак ме е страх да пипам , за да не направя нещо нередно . Влизах в сайта на НР , но така и не разбрах какво да направя ...

Иначе за процесора е това :

Intel Celeron M Processor 440 (1.86 GHz, 533 MHz FSB, 1 MB L2 cache)

:(

Необходимо е всички драйвери да са ми инсталирани ли ?

Сподели другаде

"Необходимо е всички драйвери да са ми инсталирани ли ?" - повечето да.

Само HP 530 ли пише на тоя лаптоп? Под монитора, отдолу? Не може да няма други надписи.

Сподели другаде

Нищо друго не ми пише ... :( само това

Ползвам иначе някакво хр , по-симпатична версийка . От къде бих могла да ги дръпна тия прословути драйвери ... много е кофти с тоя звук , който постоянно прекъсва :(

Сподели другаде