anton Публикувано Януари 22, 2008 Report Share Публикувано Януари 22, 2008 Здравейте, имам следния проблем. Като свързвам видеокартата (Radeon 9550, с последните Омега драйвъри) с телевизора, през кабел S-video --> Scart (телевизора е със скарт), и като започна да гледам нещо от PC-то, например онлайн телевизия на телевизора имам хоризонтални широки ивици от "снежинки", които отгоре на всичкото се движат постоянно от горния край на екрана до долния. От какво може да се получава това? Пробвах какви ли не настройки на видеокартата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 22, 2008 Report Share Публикувано Януари 22, 2008 Виж това мнение. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
simeto74 Публикувано Януари 24, 2008 Report Share Публикувано Януари 24, 2008 Здравейте, имам следния проблем. Като свързвам видеокартата (Radeon 9550, с последните Омега драйвъри) с телевизора, през кабел S-video --> Scart (телевизора е със скарт), и като започна да гледам нещо от PC-то, например онлайн телевизия на телевизора имам хоризонтални широки ивици от "снежинки", които отгоре на всичкото се движат постоянно от горния край на екрана до долния. От какво може да се получава това? Пробвах какви ли не настройки на видеокартата.Здравей,и аз исках да си свържа компютъра с телевизора посредсвом кабел но,ми казаха че ще има същете проблеми като твоите.Посъветваха ме да си взема Сендер/незнам как точно се нарича но е с антенки-без кабели/и качеството е мн.добро за евтин телевизор!Минусът е че като пусна микровълновата става нещо ужасно.Иначе съм доволен Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост