Neuton Gimic Публикувано Април 11, 2006 Report Share Публикувано Април 11, 2006 Мразите да ставате рано сутрин? Ненавиждате звъна на GSM-a си или на класическия будилник, стоящ на нощното ви шкафче? Е, ще разберете, че има и много по-ефективни и "будещи" будилници от класическата комбинация часовник в тенджера: http://big.bg/modules/news03/article.php?storyid=17550Лично аз си харесах пърхащия будилник и будилника-носачка. Шегата настрани, тези будилници представляват изключително оригинално дизайнерско решение и със сигурност биха били идеален подарък по всякакъв повод! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TE_BG Публикувано Април 11, 2006 Report Share Публикувано Април 11, 2006 яки са Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Април 11, 2006 Report Share Публикувано Април 11, 2006 Лимонката е много ефектно решение, особено ако си някой нервак - като нищо комшията ще го отнесе. :lol: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vincenzo Публикувано Април 11, 2006 Report Share Публикувано Април 11, 2006 Най-много ме радва този който може да го душим :lol: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Юнак Публикувано Април 12, 2006 Report Share Публикувано Април 12, 2006 Браво Цецко супер идейни са, НО посмъртно дори няма да си взема, нито ще подаря подобен. Аре са - стрес и при събуждане - нема нужда!За информация - мен ме буди Жи си ема с .... реал тон кукуригане на петел Чудесно се справя всеки път петльо :lol: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Dark`Elf Публикувано Април 12, 2006 Report Share Публикувано Април 12, 2006 Уау....със сигурност с някой от тези часовници ще успея да се събудя. Най-много ми допаднаха носачката и Анемон Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
SteFo Публикувано Април 14, 2006 Report Share Публикувано Април 14, 2006 (Редактиран) Добре,че будилнка на мобилния ми върши работа и не съм прибегнал до такива будилници Редактиран Април 14, 2006 от SteFo Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danina Публикувано Април 14, 2006 Report Share Публикувано Април 14, 2006 Леле, ако трябва да избирам между тези 10 злини, ще избера носачката или сферата. При тях поне има шанс да ги уловя в началото и да прекъсна тормоза.Neuton Gimic- 10х за попадението! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост